Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgisayar Kasasından Anlayan Var Mı?

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
713
383
63
görünüşe göre bilgisayardan anlamıyorsun o yüzden bir bilgisayarcıya gidip güç kaynağını değiştirmen lazım. o kablolar öyle birbirine değerek yanmaz güç kaynağında bir problem var belli ki

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Arkadaşlar Kasanın Altında sıkışmışti dikkat etmedim ..

Simdi ben bu kabloları elektrik bandıyla sarsam açıp kullanamaz miyim?

Yusuf7232

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
2
3
Kabloları güzelce birbirinden ayir yananlari güzelce bantla dene eğer çalışırsa kullanırsın ama yerinde olsam kasayı hurdaciya verir gider 3 4 bine idare edecek bir kasa bulurum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Kral pc uzerindeki islemci ak parti ile es deger olmasada cok eski min 10++yıllık.
Herhangi bir parçayı yenilemen digerlerinide degistirmen anlamina gelir.
"Ssd" cok hizlidir lakin tek basina is görmez. Ekran karti degistirceksen, islemcide ona gore beslemesi lazim. Yurutme icin es deger ram, Butun bunlari takacagin da anakart var ortada. Ve bunlara kisa devre yaptirmadan yakmadan guc saglayacak guc kaynagi. Soyledigin oyunlari oynamak icin 7-10 bandinda bi laptop isini gorur kesinlikle. Ama bu bilgisayara hic bisey yapma tavsiyemdir

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,355
2,985
113
1 k ya PC mi olur hocam hurdaciya vereceği malı sana vermiş tamire götürsen işcilik daha fazla alırlar sisjzbdn

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
Selamun aleykum Arkadaşlar, Bilgusayar aldim arkadaştan , görsel paylaşıcam da birseyler sormak istiyorum

Bilgisayarın kasasını fişe taktım Powersuplayin olduğu boşta kablolar birbirine değdi, Kablolar yandı simdi ben Bu kasada fişleri nereye takacağım?

Yanan kabloyu elektrik bandıyla sarsam sıkıntı olur mu?
Dostum bilgisayar tamircisiyim. Yanan kablonun ucu görünmüyor. Yanan kablo Hdd veya cd router girişi ise, bunu yanmış yere kadar pense ile kes. açıkta kalan uçları güzelce bantla. Geriye söktüğün bir kablo falan varsa anakartta yerlerine yerleştir. Sonra çalıştır. Eğer yanma esnasinda başka bir alan zarar görmediyse bilgiyar çalışacaktır. Bu şekilde kullanmanın asla bir zararı yoktur

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Dostum bilgisayar tamircisiyim. Yanan kablonun ucu görünmüyor. Yanan kablo Hdd veya cd router girişi ise, bunu yanmış yere kadar pense ile kes. açıkta kalan uçları güzelce bantla. Geriye söktüğün bir kablo falan varsa anakartta yerlerine yerleştir. Sonra çalıştır. Eğer yanma esnasinda başka bir alan zarar görmediyse bilgiyar çalışacaktır. Bu şekilde kullanmanın asla bir zararı yoktur
Ustam sana özelden mesaj alabilirmiyim

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
671
113
Kolay kolay yanmaz imkansız hatta birbirine değince yanması. Yarın bir bilgisayarcıya götür teknik servisi başarılı olan