- 445
- 84
- 28
Kaybedildi 20 burning oyunda açık değil takilin kafanıza güre gelirse çekim verin
Valentine heartHangi oyunda yaptın
Sadece endorphina sağlayıcısında geçerli değil miKaybedildi 20 burning oyunda açık değil takilin kafanıza güre gelirse çekim verin
Bu tarz sitelere para yatıranlar kesin yeni başlamıştır oyunaBu oyunun bakiye yükselmeside çok kolay degilmi para yatirmayin sakin buraya ödeme geldi diyenler şirket elemanı
Bana ilkinden 2800 çıktı bakiye sıfırlanmadı oynadım sıfırladım o bakiyeyi canlı desteğe bağlandım siz hakkınızı kullanmışsınız diyor anlamadım neyseİlk bonus bitince direk hesaba ekleniyor.0 kanıyor kasa heralde fark etmeyip oynadık kullanmış olduk
100 spinde 2.8 k ödedi 🤣🤣Oyun bok gibi gercek parayla bunu oynayan enayidie
Sozde 100 bet 2 tavşan gelcekte bir bok yapacak slot zaten soygunda resmen dudukleme oyunu yapmış adamlar100 spinde 2.8 k ödedi 🤣🤣
Oyna 100 freespini kazanamazsın zaten oto 1000 oluyor bakiyenİkinci bonus nasıl alınıyor
Bonusun açıklama kısmında varBirisi artik su bot nerde soyler mi lutfen ben gorunmez miyim
25k verdi oyun sonra 1k verdiler çok dandik sağlayıcı hiç para vermedi playmatic bundan bin kat iyi100 spinde 2.8 k ödedi 🤣🤣