Yaklaşık 1 saate geldi ödeme.Kalan bakiyeyi sildiler, çekim gelmedi ama daha. Beklemedeyim.
Yaklaşık 1 saate geldi ödeme.Kalan bakiyeyi sildiler, çekim gelmedi ama daha. Beklemedeyim.
20 dk gibi bir sürede ödeme geldiTalep verdik ama ihtimal vermiyorum burası ödesin
Hshshshe sen git uyu kardeşim iyi değilsşnm dmdkdkBu oyunun bakiye yükselmeside çok kolay degilmi para yatirmayin sakin buraya ödeme geldi diyenler şirket elemanı
Bu oyunun bakiye yükselmeside çok kolay degilmi para yatirmayin sakin buraya ödeme geldi diyenler şirket elemanı
Satın alım yasak aldıysan ödemez.Oyun önerecek varmi dostlar 2.incj şansta 4300 oldu satın almalı falan
TebriklerÇekim 5 dakikada geldi kim la bu sitenin sahibi tşşklı galiba
Alındı teşekkürler çekim verildiArkadaşlar bidaha1.com
100 adet 100 betlik spin veriyor spin kazancı 100.000 olursa direk 10.000 çekim
Olmazsa bakiyenize 1000 ekleniyor endorphia da geçerli spin almadan 10 yapan 1 çekim .
Benim spinler 3500 verdi ama 1000 i 10 yapıp çekimi verdik. Bakiye hemen düzenlendi. Ödeme gelirse bursan haber ederim.
Herkese bol sanslar
Burning coins 20 oyunu açıktı .
En az 5 etiket gerekiyormuş konu için. Bilemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 898689Ekli dosyayı görüntüle 898689
Vay arkadaş sabahtan beri 4 kez çekim verin dediler hepsini reddettiler sebebini söylemiyorlarÇekim 5 dakikada geldi kim la bu sitenin sahibi tşşklı galiba