http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beyler Fikirleriniz Önemli

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,564
85,266
113
Gerçekçi olalım yine benim dediğime gelecek o bile fazla kalacak karavan kamp sadece bir hayal ürünüdür fikri güzeldir sadece

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,564
85,266
113
Webestoyu bi araştır sen dost ,ayrica kiralık karavanlar wc ve banyolu oluyor taşa silmeye gerek yok peçete kullanabilirsin teharet musluğun dan sonra :) kış günü karavan keyfi candır denemeni tavsiye ederim
Biz bir şey degilmisiz dost senin yaninda sen adamsin tskr

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Biz bir şey degilmisiz dost senin yaninda sen adamsin tskr
Kardeşim hep insanları küçümseyerek mi konuşursunuz ?
Konu sahibi arkadaş fikir istemiş bizde söyledik gelip oraya sırf fikir söylemek için konuşuyorsunuz dersen olmaz bu ayrıca adabı muaşeret kurallarını da okumanı tavsiye ederim. Ben adamım doğru tespit :)
İyi forumlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,564
85,266
113
Kardeşim hep insanları küçümseyerek mi konuşursunuz ?
Konu sahibi arkadaş fikir istemiş bizde söyledik gelip oraya sırf fikir söylemek için konuşuyorsunuz dersen olmaz bu ayrıca adabı muaşeret kurallarını da okumanı tavsiye ederim. Ben adamım doğru tespit :)
İyi forumlar
Kendini ispatlamaya calisiyorsun farkindayim gerek yok yazmazsan sevinirim dost bir kelime daha yazarsan simdi gecistirdigimi 2 paragrafa dökerim konu uzar rica ediyorum adabi muaserete biraz saygı göster çünkü sen bu isleri bildiğin belli

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Dostum bu kışta pandemide bi yere gtimek zor yapcagin şey çok basit günlük kiralık ev tut al şarabını malzemeni kur sofranı patlat sonra bi hediye senden kralı yok oyle çok satafata gerek yok

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Kendini ispatlamaya calisiyorsun farkindayim gerek yok yazmazsan sevinirim dost bir kelime daha yazarsan simdi gecistirdigimi 2 paragrafa dökerim konu uzar rica ediyorum adabi muaserete biraz saygı göster çünkü sen bu isleri bildiğin belli
Ne kadar beyfendi bi şekilde tartistiniz helal size

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,444
178,586
113
@mccLaren dost benim şöyle bir fikrim var.. Sadece düşüncelerim o kadar güzel yorumlar var hangisi kafana yatarsa onu uygularsın önemli olan sizin mutluluğunuz.. yeni yılınız 6.yılınız nice güzel yıllarınız olsun :)
Dost öncelikle günümüz kış onun için İstanbul da olduğunu belirttin,
İstanbul kayak merkezine bak dost 4-5 yıldızlı otellere 28 ocak da boş yer muhakkak vardır bi araştır derim.
Eğer bir yerde çalışıyorsan 2 günlük izin alman lazım 1 gün önceden orada olman lazım odanıza gelip dinlenirsiniz
Sabahı bi güzel kahvaltı sonra da güzelce kayak yapamaya giderseniz o günü hep beraber yan yana güzel zaman geçirirsiniz..
Akşama güzel bir yemek yersiniz.. Olmazsa olmaz bi kolye alırsın en kötü dost hoşuna gitmesi veya gitmemesi önemli değil nezaketen çok sevinir.

mccLaren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
912
640
93
@mccLaren dost benim şöyle bir fikrim var.. Sadece düşüncelerim o kadar güzel yorumlar var hangisi kafana yatarsa onu uygularsın önemli olan sizin mutluluğunuz.. yeni yılınız 6.yılınız nice güzel yıllarınız olsun :)
Dost öncelikle günümüz kış onun için İstanbul da olduğunu belirttin,
İstanbul kayak merkezine bak dost 4-5 yıldızlı otellere 28 ocak da boş yer muhakkak vardır bi araştır derim.
Eğer bir yerde çalışıyorsan 2 günlük izin alman lazım 1 gün önceden orada olman lazım odanıza gelip dinlenirsiniz
Sabahı bi güzel kahvaltı sonra da güzelce kayak yapamaya giderseniz o günü hep beraber yan yana güzel zaman geçirirsiniz..
Akşama güzel bir yemek yersiniz.. Olmazsa olmaz bi kolye alırsın en kötü dost hoşuna gitmesi veya gitmemesi önemli değil nezaketen çok sevinir.

Valla reisim 10 numara 5 yıldız ama şubata kadar boş yer yok :)

mccLaren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
912
640
93
Herkesın agzına saglık bu arada hepınıze ayrı tedekkur edıyorum beyler ama fikşr güzel bi türlü ayarlamaya calıscam bunu