- 3,177
- 1,899
- 113
Ödedikleri dakika alo diyorum 😂Sen karo sineği boşverde Porto iy2 wonladın 650yi çekte benim haracıda gönder abi 😄
Ödedikleri dakika alo diyorum 😂Sen karo sineği boşverde Porto iy2 wonladın 650yi çekte benim haracıda gönder abi 😄
porto üst olacağına inanıyorsan evlen kral 😀😂Evlendegıme ınanıyorsam portoya üstmü oynıym anlamadım kral
Biz bir şey degilmisiz dost senin yaninda sen adamsin tskrWebestoyu bi araştır sen dost ,ayrica kiralık karavanlar wc ve banyolu oluyor taşa silmeye gerek yok peçete kullanabilirsin teharet musluğun dan sonrakış günü karavan keyfi candır denemeni tavsiye ederim
tabi dost biraz düşünelim bakalımBenim duyduğuma göre forumun aşk adamı @Shellac reismiş.Nacizane bir fikrini paylaşmanı beklerim reis 😄
Aşk adamı geldi beyler aklınızdaki tüm fikirleri unutun buraya odaklanın 😄tabi dost biraz düşünelim bakalım![]()
okuduklarıma göre 6 senelik bi birlikteliğiniz var ama evlenmediniz doğru mudur dost@Shellac valla alırım bi dal fikir reisim![]()
Kardeşim hep insanları küçümseyerek mi konuşursunuz ?Biz bir şey degilmisiz dost senin yaninda sen adamsin tskr
Reis anlaşılan analizlerini sadece kuponlara saklamıyorsun hayatın her alanında tam bir analizci şapşik bir badboysun.Ah kız olupta @Shellac a iş koymak vardı.Nasip olur mu be 😄okuduklarıma göre 6 senelik bi birlikteliğiniz var ama evlenmediniz doğru mudur dost
Evet tam olarak öyledir reisimokuduklarıma göre 6 senelik bi birlikteliğiniz var ama evlenmediniz doğru mudur dost
Kendini ispatlamaya calisiyorsun farkindayim gerek yok yazmazsan sevinirim dost bir kelime daha yazarsan simdi gecistirdigimi 2 paragrafa dökerim konu uzar rica ediyorum adabi muaserete biraz saygı göster çünkü sen bu isleri bildiğin belliKardeşim hep insanları küçümseyerek mi konuşursunuz ?
Konu sahibi arkadaş fikir istemiş bizde söyledik gelip oraya sırf fikir söylemek için konuşuyorsunuz dersen olmaz bu ayrıca adabı muaşeret kurallarını da okumanı tavsiye ederim. Ben adamım doğru tespit
İyi forumlar
Ne kadar beyfendi bi şekilde tartistiniz helal sizeKendini ispatlamaya calisiyorsun farkindayim gerek yok yazmazsan sevinirim dost bir kelime daha yazarsan simdi gecistirdigimi 2 paragrafa dökerim konu uzar rica ediyorum adabi muaserete biraz saygı göster çünkü sen bu isleri bildiğin belli
Valla reisim 10 numara 5 yıldız ama şubata kadar boş yer yok@mccLaren dost benim şöyle bir fikrim var.. Sadece düşüncelerim o kadar güzel yorumlar var hangisi kafana yatarsa onu uygularsın önemli olan sizin mutluluğunuz.. yeni yılınız 6.yılınız nice güzel yıllarınız olsun
Dost öncelikle günümüz kış onun için İstanbul da olduğunu belirttin,
İstanbul kayak merkezine bak dost 4-5 yıldızlı otellere 28 ocak da boş yer muhakkak vardır bi araştır derim.
Eğer bir yerde çalışıyorsan 2 günlük izin alman lazım 1 gün önceden orada olman lazım odanıza gelip dinlenirsiniz
Sabahı bi güzel kahvaltı sonra da güzelce kayak yapamaya giderseniz o günü hep beraber yan yana güzel zaman geçirirsiniz..
Akşama güzel bir yemek yersiniz.. Olmazsa olmaz bi kolye alırsın en kötü dost hoşuna gitmesi veya gitmemesi önemli değil nezaketen çok sevinir.