- 11,497
- 5,692
- 113
Hepte şöyle olsaydı böyle olurdu 😂😂😂😂Ocak Şubat aylarında gelseydin 90 TL yi 154k yapmıştım cukkani alırdın![]()
Hepte şöyle olsaydı böyle olurdu 😂😂😂😂Ocak Şubat aylarında gelseydin 90 TL yi 154k yapmıştım cukkani alırdın![]()
Ay başında dağıtım yaptım 8 kişi 250 tl metine dedim dağıtımı sen yap hakkını al oradan bi baktım ortalık 56 metin eline yüzüne bulaştırmış arkadaşlar ben hakkımı aldım dağıtmak isteyene parayı gönderim yazmışIyidir ama cok cimridir bi ara pusttan 15 tl alamadik en az 5 kisi yalvardi kumar param vermem dedi pust😂😂
Vallahi la bende yalan olmazYaw bak gene bozduracan agzimi burda beni tanimiyolar sonra ayip olacak
Kadir baba mavra yapıyoruz golcü metinin kendi kalesine attığı golleri anlatma boşver. Olur öyle şeylerYaw bak gene bozduracan agzimi burda beni tanimiyolar sonra ayip olacak
Dogrudur biraz salaklik var onda once parasini alir gerisine karismazAy başında dağıtım yaptım 8 kişi 250 tl metine dedim dağıtımı sen yap hakkını al oradan bi baktım ortalık 56 metin eline yüzüne bulaştırmış arkadaşlar ben hakkımı aldım dağıtmak isteyene parayı gönderim yazmış![]()
Saka bi yana cok durustturKadir baba mavra yapıyoruz golcü metinin kendi kalesine attığı golleri anlatma boşver. Olur öyle şeyler
Charlotte nba in en rezil takimi zaten normal sezon olsa yuzde yuz gelir dide bu hazırlık maçlarına da pek güven olmuyor valla suan hala fark 9Ilk yari ev as oyuncularla oynadı dep full rotasyon nerdeyse. Memphisin benchi daha kaliteli ikinci yarı miles ball falan girmezse döner diye düşünüyorum. Maç başlamadan oran üzerinden bi ibnelik dönecek belli diye girmiştim beklediğim gibi gitti ilk yarı bakalım görücez
Yalan demedim g.metinVallahi la bende yalan olmaz
Way pustCharlotte çeyreği alır 700 kasayı bastım saplake
La bu elmas nedir g.metinCharlotte çeyreği alır 700 kasayı bastım saplake
1000 mesajın olursa başkana TRX yazarsın karşılığında 💸 alırsınLa bu elmas nedir g.metin
3000 var la1000 mesajın olursa başkana TRX yazarsın karşılığında 💸 alırsın
Sen elmas zengini olmuşsun kadir baba. Sırtın yere gelmez artık.La bu elmas nedir g.metin
Trx ne1000 mesajın olursa başkana TRX yazarsın karşılığında 💸 alırsın
Mesajın eksik3000 var la