http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beyblade03 | Tek Maç Memphiss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,346
2,561
113
Iyidir ama cok cimridir bi ara pusttan 15 tl alamadik en az 5 kisi yalvardi kumar param vermem dedi pust😂😂
Ay başında dağıtım yaptım 8 kişi 250 tl metine dedim dağıtımı sen yap hakkını al oradan bi baktım ortalık 56 metin eline yüzüne bulaştırmış arkadaşlar ben hakkımı aldım dağıtmak isteyene parayı gönderim yazmış :D

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
152
125
43
Ay başında dağıtım yaptım 8 kişi 250 tl metine dedim dağıtımı sen yap hakkını al oradan bi baktım ortalık 56 metin eline yüzüne bulaştırmış arkadaşlar ben hakkımı aldım dağıtmak isteyene parayı gönderim yazmış :D
Dogrudur biraz salaklik var onda once parasini alir gerisine karismaz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,063
27,277
113
Ilk yari ev as oyuncularla oynadı dep full rotasyon nerdeyse. Memphisin benchi daha kaliteli ikinci yarı miles ball falan girmezse döner diye düşünüyorum. Maç başlamadan oran üzerinden bi ibnelik dönecek belli diye girmiştim beklediğim gibi gitti ilk yarı bakalım görücez
Charlotte nba in en rezil takimi zaten normal sezon olsa yuzde yuz gelir dide bu hazırlık maçlarına da pek güven olmuyor valla suan hala fark 9

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,390
3,489
113
Memp 7 kon kupon yapmış kesin kaybedelim diye takıma işkence adam dövende yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...