http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beyblade03 | Tek Maç Memphiss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,757
9,346
113

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,250
5,551
113
9 fark var nba takımları için fark yok desek yeridir mempis 10 gömlek üstün takim ikinci yari maci cevirecegi yuksek ihtimal bolsans
Ilk yari ev as oyuncularla oynadı dep full rotasyon nerdeyse. Memphisin benchi daha kaliteli ikinci yarı miles ball falan girmezse döner diye düşünüyorum. Maç başlamadan oran üzerinden bi ibnelik dönecek belli diye girmiştim beklediğim gibi gitti ilk yarı bakalım görücez

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,745
11,023
113
Ilk yari ev as oyuncularla oynadı dep full rotasyon nerdeyse. Memphisin benchi daha kaliteli ikinci yarı miles ball falan girmezse döner diye düşünüyorum. Maç başlamadan oran üzerinden bi ibnelik dönecek belli diye girmiştim beklediğim gibi gitti ilk yarı bakalım görücez
2 gecedir dinlendirmiyorlsr as oyuncuları dost

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,745
11,023
113
Evet lig başlıyor haftaya ondan dolayı bakalım görücez bence memphis salmayacak. Çünkü fark 20ye çıktığında charlotte moladan döndükten sonra o hücumlar o top kayıpları normal değil gibi geldi bana
Dedigim givi olsun diyelim. 20den geldiye her sey olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...