- 152
- 125
- 43
Len g.metin bir insan 10 senedir degismez miBol şanslar. Charlotte 2. çeyreğe kasa atmıştım 12 farktan 27-27 oldu gitti dedim de attı yemedi Allah'tan puc şarlatan takım
Len g.metin bir insan 10 senedir degismez miBol şanslar. Charlotte 2. çeyreğe kasa atmıştım 12 farktan 27-27 oldu gitti dedim de attı yemedi Allah'tan puc şarlatan takım
Ben bunları tuttursaydim deli gibi ovunurdum hatta beni en çok öven 3 kişiye ayrıca roll bakiyesi verirdimEkli dosyayı görüntüle 858248Ekli dosyayı görüntüle 858249
Övünmek değil kanka yanlış anlamada. Zaten hep yüksek oynuyorum kazanırsam güzel geliyor kaybedersek de bi anda batıyoruz. Kusurati genelde böyle sürprizlere basıyorum
Ya 1.85 1.90 var Bir şey değil 6.50 oran basmışsın o yüzden dedimEkli dosyayı görüntüle 858248Ekli dosyayı görüntüle 858249
Övünmek değil kanka yanlış anlamada. Zaten hep yüksek oynuyorum kazanırsam güzel geliyor kaybedersek de bi anda batıyoruz. Kusurati genelde böyle sürprizlere basıyorum
Ilk yari ev as oyuncularla oynadı dep full rotasyon nerdeyse. Memphisin benchi daha kaliteli ikinci yarı miles ball falan girmezse döner diye düşünüyorum. Maç başlamadan oran üzerinden bi ibnelik dönecek belli diye girmiştim beklediğim gibi gitti ilk yarı bakalım görücez9 fark var nba takımları için fark yok desek yeridir mempis 10 gömlek üstün takim ikinci yari maci cevirecegi yuksek ihtimal bolsans
Ooooo dayı nbr. İnsan orispi gibidir 7 sinde neyse 70 inde de o durLen g.metin bir insan 10 senedir degismez mi
2 gecedir dinlendirmiyorlsr as oyuncuları dostIlk yari ev as oyuncularla oynadı dep full rotasyon nerdeyse. Memphisin benchi daha kaliteli ikinci yarı miles ball falan girmezse döner diye düşünüyorum. Maç başlamadan oran üzerinden bi ibnelik dönecek belli diye girmiştim beklediğim gibi gitti ilk yarı bakalım görücez
Bak o dogruOoooo dayı nbr. İnsan orispi gibidir 7 sinde neyse 70 inde de o dur![]()
İlginç seçim bol şansOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Ekli dosyayı görüntüle 858246
Orisbette mi oynuyorsun kankaOoooo dayı nbr. İnsan orispi gibidir 7 sinde neyse 70 inde de o dur![]()
O zaman bu da gelsinGeçen bir gecede 18k kaybettim. Sonrasında kayip bonusu aldım takip ettiğim ligin maçı var tüm kayip bonusunu basıp zararı çıkarttım takip etmek gerekiyor yüksek oranlar içinEkli dosyayı görüntüle 858251
Ama sanırım kayseri lisinGeçen bir gecede 18k kaybettim. Sonrasında kayip bonusu aldım takip ettiğim ligin maçı var tüm kayip bonusunu basıp zararı çıkarttım takip etmek gerekiyor yüksek oranlar içinEkli dosyayı görüntüle 858251
Evet lig başlıyor haftaya ondan dolayı bakalım görücez bence memphis salmayacak. Çünkü fark 20ye çıktığında charlotte moladan döndükten sonra o hücumlar o top kayıpları normal değil gibi geldi bana2 gecedir dinlendirmiyorlsr as oyuncuları dost
G.metin kulisbetcidirOrisbette mi oynuyorsun kanka
Muro 300 e adam bıcaklıyo3bin lira da para degil bu arada murocum
Ben bi ara nca bayanlarda 77 oran yakaladım. Para yoktu salak gibi 25 TL mi ne basmıştım.Ya 1.85 1.90 var Bir şey değil 6.50 oran basmışsın o yüzden dedim
İyi benim gibi cenabette oynamıyor. Hiçbir bahsim gelmiyor bir türlü.G.metin kulisbetcidir
Kulisin MK sitesi aktif üyelere birşey vermiyor aktif olmayanlara 5 er kat ekliyorG.metin kulisbetcidir
Dedigim givi olsun diyelim. 20den geldiye her sey olabilirEvet lig başlıyor haftaya ondan dolayı bakalım görücez bence memphis salmayacak. Çünkü fark 20ye çıktığında charlotte moladan döndükten sonra o hücumlar o top kayıpları normal değil gibi geldi bana