Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetsMove 5000₺ Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nava911

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
441
218
43
Benimde o kadar yatirim çekim varken 15000 eklediler doğru yani bana yapmasalardi şüphe duyardım ama dogru

beyazaltin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
395
83
bu kriz ortamında doğum günü hediyesi dahi damlayla veren site demek ki bunlarında böyle ucuz reklamlara ihtiyacı olacak duruma düştüler geçmiş olsun : )

rozen3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
104
43
yav ufuruyor sitenin reklamuni yapiyo aklinca

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,743
1,607
113
bu kriz ortamında doğum günü hediyesi dahi damlayla veren site demek ki bunlarında böyle ucuz reklamlara ihtiyacı olacak duruma düştüler geçmiş olsun : )
Ucuz reklam diyorsun yorumlarda kaç kişiye bakiye eklenmiş yazıyor bu site niye durduk yere reklama ihtiyac duysun ayriyeten link dahi birakmadim sitenin

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,877
2,835
113
Ucuz reklam diyorsun yorumlarda kaç kişiye bakiye eklenmiş yazıyor bu site niye durduk yere reklama ihtiyac duysun ayriyeten link dahi birakmadim sitenin
yav dostum bunlar böyledir. Kendi ceplerine 1 kuruş para giresiye kadar bir sitenin bonus eklediğine inanmazlar. bunlar bir siteden 7-8 haneli para çekmedikçe o sitenin o paraları ödediğine inanmazlar. Bunlar böyledir kıskançtırlar. Ceplerinde 5 kuruş olmayan kumarbaz kıskanç adamdır hiç açıklama yapmakla uğraşma. Yoksa sana da birazdan bana dendiği gibi site elemanı diyecekler he de geç bunlara 3. kelimeyi bile kullanma

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,623
1,641
113
Boşver cevap bile verme hatta niye numara paylaştın ki sil gitsin sana böyle mesaj atarlar o numaraya da gider yazarlar git sil neme lazım iyilik

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,647
697
113
yav dostum bunlar böyledir. Kendi ceplerine 1 kuruş para giresiye kadar bir sitenin bonus eklediğine inanmazlar. bunlar bir siteden 7-8 haneli para çekmedikçe o sitenin o paraları ödediğine inanmazlar. Bunlar böyledir kıskançtırlar. Ceplerinde 5 kuruş olmayan kumarbaz kıskanç adamdır hiç açıklama yapmakla uğraşma. Yoksa sana da birazdan bana dendiği gibi site elemanı diyecekler he de geç bunlara 3. kelimeyi bile kullanma
Birde herkese site elemanı demeleri yokmu. Tam bir oe bunlar.

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,743
1,607
113
Daha da kanıt atmakla uğraşmam çekim kanıtı var mesaj kanıtı var hayrimiza bisey atalim dedik burnumuzdan geldi

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,623
1,641
113
Adamlar 50 tl den fazla davet bonusu almadıkları için şaşırmaları normal

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,623
1,641
113
Adam o kadar kültürsüz ki site elemanı ve reklam diyor move için 🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...