- 1,105
- 301
- 83
teşekkürler+40 767 581 499 wp
teşekkürler+40 767 581 499 wp
Bu numara bu akşam son mesajını alır sonrası iptal 😁+40 767 581 499 wp
Bize denk gelsede borç miktarı olamaz imkansız anca dede 1000de 20/30₺ den farmlarken oyuna alıp Max vermesi lazım anca kurtarır😁Tamda borç miktarı kazanıyor herkes bize bi denk gelmedi
Ucuz reklam diyorsun yorumlarda kaç kişiye bakiye eklenmiş yazıyor bu site niye durduk yere reklama ihtiyac duysun ayriyeten link dahi birakmadim siteninbu kriz ortamında doğum günü hediyesi dahi damlayla veren site demek ki bunlarında böyle ucuz reklamlara ihtiyacı olacak duruma düştüler geçmiş olsun : )
yav dostum bunlar böyledir. Kendi ceplerine 1 kuruş para giresiye kadar bir sitenin bonus eklediğine inanmazlar. bunlar bir siteden 7-8 haneli para çekmedikçe o sitenin o paraları ödediğine inanmazlar. Bunlar böyledir kıskançtırlar. Ceplerinde 5 kuruş olmayan kumarbaz kıskanç adamdır hiç açıklama yapmakla uğraşma. Yoksa sana da birazdan bana dendiği gibi site elemanı diyecekler he de geç bunlara 3. kelimeyi bile kullanmaUcuz reklam diyorsun yorumlarda kaç kişiye bakiye eklenmiş yazıyor bu site niye durduk yere reklama ihtiyac duysun ayriyeten link dahi birakmadim sitenin
Tek tik zaten gg numara 🤣Bu numara bu akşam son mesajını alır sonrası iptal 😁
Boşver cevap bile verme hatta niye numara paylaştın ki sil gitsin sana böyle mesaj atarlar o numaraya da gider yazarlar git sil neme lazım iyilikUcuz reklam diyorsun yorumlarda kaç kişiye bakiye eklenmiş yazıyor bu site niye durduk yere reklama ihtiyac duysun ayriyeten link dahi birakmadim sitenin
Birde herkese site elemanı demeleri yokmu. Tam bir oe bunlar.yav dostum bunlar böyledir. Kendi ceplerine 1 kuruş para giresiye kadar bir sitenin bonus eklediğine inanmazlar. bunlar bir siteden 7-8 haneli para çekmedikçe o sitenin o paraları ödediğine inanmazlar. Bunlar böyledir kıskançtırlar. Ceplerinde 5 kuruş olmayan kumarbaz kıskanç adamdır hiç açıklama yapmakla uğraşma. Yoksa sana da birazdan bana dendiği gibi site elemanı diyecekler he de geç bunlara 3. kelimeyi bile kullanma
Sil dost numarayı resimdeki numarayı da karala ne uğraşıyorsunDaha da kanıt atmakla uğraşmam çekim kanıtı var mesaj kanıtı var hayrimiza bisey atalim dedik burnumuzdan geldi
laf atıp atip numarayı patlatmislar zatenSil dost numarayı resimdeki numarayı da karala ne uğraşıyorsun
Bunlar böyle tiplerlaf atıp atip numarayı patlatmislar zaten![]()
🥰Yanına 2 3 tane daha sıfır koy yine öder