- 5,148
- 2,340
- 113
1 saat oldu dönüyor ve
Aynen kardeşim .inan ben burda birşey sordun biri yazarım yardımcı olurum .yav burda bonus talepte beklemeyin bottan alın demiş .ulan tamam alalım bot nerede hani .dediğin gibi ben zekiyim aldım havası icjn galiba .başka birşey aklıma gelmiyorAlan alıyor buraya kazandığını atıyor nasıl alacağız diye bilgi vermiyor gösteri peşinde bu nedir ne kalitesi düştü iyice buranın
Öyle kardeşim neyaplmAynen kardeşim .inan ben burda birşey sordun biri yazarım yardımcı olurum .yav burda bonus talepte beklemeyin bottan alın demiş .ulan tamam alalım bot nerede hani .dediğin gibi ben zekiyim aldım havası icjn galiba .başka birşey aklıma gelmiyor
Tşkler admin eksik olma
Harbimi biz de de öyle yapar şmdiİki saat döndü döndü ve iptal etti 🙄
Tekrar talep verdim 2saatte onu beklerim şimdiHarbimi biz de de öyle yapar şmdi
Bot filan yok kolpa yapmış kendi tg kanalın da bile yokAynen kardeşim .inan ben burda birşey sordun biri yazarım yardımcı olurum .yav burda bonus talepte beklemeyin bottan alın demiş .ulan tamam alalım bot nerede hani .dediğin gibi ben zekiyim aldım havası icjn galiba .başka birşey aklıma gelmiyor
En iyisi canlı desteğe bağlanmakBot filan yok kolpa yapmış kendi tg kanalın da bile yok
Oda uzun bekleme işi talep den eklenirse eklensin sallayınEn iyisi canlı desteğe bağlanmak
Vlla dostum 240 kişi vardı şimdi 60 kişi kaldı okdr bekledikOda uzun bekleme işi talep den eklenirse eklensin sallayın
Bende de öyle 65 kaldiVlla dostum 240 kişi vardı şimdi 60 kişi kaldı okdr bekledik
İnşallah bitmeden alırsak güzel adamlar 2 hesap 2 hesaptan alıyorBende de öyle 65 kaldi
Beklediysen zaten tamamını erdirVlla dostum 240 kişi vardı şimdi 60 kişi kaldı okdr bekledik