http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betslio 2500 TL FreeSpin Deneme Bonusu

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
587
178
43
Alan alıyor buraya kazandığını atıyor nasıl alacağız diye bilgi vermiyor gösteri peşinde bu nedir ne kalitesi düştü iyice buranın

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,645
320
83
Alan alıyor buraya kazandığını atıyor nasıl alacağız diye bilgi vermiyor gösteri peşinde bu nedir ne kalitesi düştü iyice buranın
Aynen kardeşim .inan ben burda birşey sordun biri yazarım yardımcı olurum .yav burda bonus talepte beklemeyin bottan alın demiş .ulan tamam alalım bot nerede hani .dediğin gibi ben zekiyim aldım havası icjn galiba .başka birşey aklıma gelmiyor

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
587
178
43
Aynen kardeşim .inan ben burda birşey sordun biri yazarım yardımcı olurum .yav burda bonus talepte beklemeyin bottan alın demiş .ulan tamam alalım bot nerede hani .dediğin gibi ben zekiyim aldım havası icjn galiba .başka birşey aklıma gelmiyor
Öyle kardeşim neyaplm

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
114,766
86,287
113
reviags

Forumun huzurunu bozmak yasak konudan yasaklandın devam edersen forumdan uzaklaşacaksın..

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
475
83
Bot filan yok kolpa yapmış kendi tg kanalın da bile yok

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,688
1,100
113
50 turda bir kere para verdi 50 TL oda zamanında alan aldı oyunu öyle bir kısmışlarki sonrada oyunlara mudeale olmaz derler bunun mantığı falan yok vallah bir kere oyun 50 TL de verdi ulan milyon versem koymaz ama bu koydu 6 saat tanımlama bekle olaya bak amk sitesi

Gky1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
756
202
43
3 saatin sonunda talep reddedilmiş şaka gibi ya herkese ekliyor bana niye red

zafer685

Tanınmış üye