- 981
- 496
- 113
ya karambole salladım benim kupon da gelecek gibi şu işe bak 😂
Ekli dosyalar
-
337.7 KB Görüntüleme: 45
Evrak için hangi maile gondereilim dost kimligiTeb bankasına çektim şimdi ödeme yaptılar evrak istenen arkadaşlar mail ile evraklarınızı gönderin cevap beklemeyin 15-20 dk sonra çekim talebi verin
İptal et onlar etmedenÇekim verdim yatirmadan
Evrak isterse sana mail atıyorlar o mail adresine gönder [email protected]Evrak için hangi maile gondereilim dost kimligi
Dost switf kodunu nerden bulacazEvrak isterse sana mail atıyorlar o mail adresine gönder [email protected]
Google de çekeceğin bankanın adını yaz sonuna swift kodu yaz aratDost switf kodunu nerden bulacaz
Evet kralBumu dost kodEkli dosyayı görüntüle 845594
Kral bide ben kayıt olurken doğum tarihimi 04.01.1994 olması gerekirken 03.01.1994 yapmışım ama belgelerimi yarım saat önce maillen iletmistim inşallah sorun olmaz yaEvet kral
Aynen dost buBumu dost kodEkli dosyayı görüntüle 845594
Onlar kendi düzeltiyor. Zaten mail atıp düzelttik diyorlarKral bide ben kayıt olurken doğum tarihimi 04.01.1994 olması gerekirken 03.01.1994 yapmışım ama belgelerimi yarım saat önce maillen iletmistim inşallah sorun olmaz ya
Kral bide ben kayıt olurken doğum tarihimi 04.01.1994 olması gerekirken 03.01.1994 yapmışım ama belgelerimi yarım saat önce maillen iletmistim inşallah sorun olmaz ya
[/QUOT
Email atıp doğum tarihinizi neden yanlış girdiniz belgenizden tutmuyor bunu açıklayıcı bir mesaj atın der sende klavye hatası dersin geçersin