Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betigma 1000 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
327
63
Yahu aynı ip'den 4 5 hesapla saldırıyor site yemeyince dolandırıcı ilan ediyor.
Hadi siteyi savunmayalım diyoruz bu sefer çekim yapanlara site adamı diyerek saldırıyor.
Boşverin şunu boş konuşuyor işte kendi kendine ötsün

callyx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
383
173
43
dün 4.5 yapmistim bugun 250 yatirdim bakiyeyi 1250ye sabitlemisler cevirdim 1k cektim dün yaptiysaniz daha cekmediyseniz 1k deneyin

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,278
442
83
3000 tl bekliyor bende hala çekemedim 250 bulamadım

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
407
124
43
Bende çevirdim yatırım yapmadan çekim verdim yemezler ama

fethitoz27

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
13
8
Arkadaşlar bu siteye 2000 TL yatırım yaptım 12.000 TL çekim yaptım bana aylık altında deyip iki gündür sallıyorlar

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,605
4,469
113
dost sen neye dayanarak yeni bir siteye 2 k atıyorsun kusura bakma da başka sitemi yok ödeme yaptı herkese ama deneme bomusundan araştırmadan etmeden gidip 2 k.atman yanlış bence

fethitoz27

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
13
8
Kardeş sitelerin hangisine güveneceksin ki en büyük siteler bile yanlış yapıyor her şey onların elinin altında mecbur yatırım yaptı kendi paramızla oynayalım dedik

fethitoz27

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
13
8
Hesap neden hiç altında olsun para yatıran benim kazanan benim çeken benim böyle bir saçmalık olur mu dolandırıcı işte bunlar mesajları çok çok atayım ki herkes görsün yatırım yapmayın sakın

fethitoz27

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
13
8
Admin bu sitenin konumunu kapat her türlü dolandırıcı bunlar başkaları da yemesinler bu durumu başkana söyleyin kapatsınlar bu konuyu siteyi reddedin

Adem254

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
2 gundur yaziuom site elemani iki çakal vatan savunur gibi savunuyo 250 tl ye yattilar

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,605
4,469
113
2 gundur yaziuom site elemani iki çakal vatan savunur gibi savunuyo 250 tl ye yattilar
doğru konuş lan kim savunuyor ben yatırım yaptım çekim yaptım benim gibi kactane adam çekim yaptı sen duzenbazlik yaptıysan o senin sorunun

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,047
391
83
Dolandırıcı bilginiz olsun arkadaşlar öedemedi birde bakiyeyi sildi
Arkadaşlar bu siteye 2000 TL yatırım yaptım 12.000 TL çekim yaptım bana aylık altında deyip iki gündür sallıyorlar
aga bunlarda yeni türedi bir sürü kişi ödedi yazmış güvenilir üye yazanlarda bunlar 20 mesajlı site kötülüyolar sadece amaçları ne anlamadım