- 592
- 328
- 63
Boşverin şunu boş konuşuyor işte kendi kendine ötsünYahu aynı ip'den 4 5 hesapla saldırıyor site yemeyince dolandırıcı ilan ediyor.
Hadi siteyi savunmayalım diyoruz bu sefer çekim yapanlara site adamı diyerek saldırıyor.
Boşverin şunu boş konuşuyor işte kendi kendine ötsünYahu aynı ip'den 4 5 hesapla saldırıyor site yemeyince dolandırıcı ilan ediyor.
Hadi siteyi savunmayalım diyoruz bu sefer çekim yapanlara site adamı diyerek saldırıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 797273
çekim verdik bakalım tokat mı değil mi
3000 tl bekliyor bende hala çekemedim 250 bulamadım
Çekim geldi miBende çevirdim yatırım yapmadan çekim verdim yemezler ama
doğru konuş lan kim savunuyor ben yatırım yaptım çekim yaptım benim gibi kactane adam çekim yaptı sen duzenbazlik yaptıysan o senin sorunun2 gundur yaziuom site elemani iki çakal vatan savunur gibi savunuyo 250 tl ye yattilar
Dolandırıcı bilginiz olsun arkadaşlar öedemedi birde bakiyeyi sildi
Arkadaşlar bu siteye 2000 TL yatırım yaptım 12.000 TL çekim yaptım bana aylık altında deyip iki gündür sallıyorlar
aga bunlarda yeni türedi bir sürü kişi ödedi yazmış güvenilir üye yazanlarda bunlar 20 mesajlı site kötülüyolar sadece amaçları ne anlamadım2 gundur yaziuom site elemani iki çakal vatan savunur gibi savunuyo 250 tl ye yattilar