La bizim millet aklillnmaz hala yatairim yama derdindeler bariz sekklde dolandiricidir bu site konuyu kiliteyin
Ekli dosyalar
-
266.9 KB Görüntüleme: 84
Site adami arkadas10 dk önce çekim verdim şimdi geldi 500 ödeme yapıyor bu arada dostlar
kanıt ?10 dk önce çekim verdim şimdi geldi 500 ödeme yapıyor bu arada dostlar
Nerden biliyosun 🤣 banada ödedi gece deneme bonuslarini öder site normal yatırım yapılmaz amaSite adami arkadas
aynısını banada yaptılar az once 48 saat ıncele dıyolar hesabımın sıfreısını sıfırlıyıp gırıyorum hersey 0 gecmıs vs bakıye cekım talebı casıno gecmısı 0 halde gozukuyorÇekim talebi verdim hesabı kapattılar giremiyorum Allah'tan yatırım yapmadım
Vatan savunur gibi savunduguna gore site elemanisin adamim kimse yalan kojusmuyo 40 tane ss attim bi zahemet et bakarkadaşlar site ödeme yapıyor bende dün akşam ödeme aldım kural dışı birşey yapmadiysaniz ödeme yapıyor konunun başına gelip tenezzül edipte çekim yapanları neden okumuyorsunuz ben de 1000 TL çekim yapacaktım 500 e düşürdüler gece 11 de 250 yatırım yaptım bukadar cekim yapıp ekran atan var hala dolandirici diyorsunuz
Bu resim yetiyo mu 1 kisiye yalandan yollaAl canım site adamıymışım bak bakalım
Daha ne yapayım ustaBu resim yetiyo mu 1 kisiye yalandan yolla
Bilader multiyle girip siteyi patlatmaya çalışıyorsun adamlar yemeyince siteye saldırıyorsun.Vatan savunur gibi savunduguna gore site elemanisin adamim kimse yalan kojusmuyo 40 tane ss attim bi zahemet et bak
böyle dengesiz insanlar bu forumda ne gzeiyor anlamış değilim ulan 100 kişi çekim yaptı sen arkadaşın dediği gibi halt yiyip ondan sonra site elemanisiniz demesi yokmu çocuk olsa gerek beyin yaşı 10 dur heraldeBilader multiyle girip siteyi patlatmaya çalışıyorsun adamlar yemeyince siteye saldırıyorsun.
Bunca insan çekim yaptı herkes ss atıyor kimse sorun yaşamadı senden başka.
İnsanlara da site adamı deyip durma hiçbir sitenin adamı senin 100 tl.ni yemek için buralarda gezinmez.
Kim oyle kahbelik yapiyosa bu sitedekiler anasini avradnn.. kimde iftira atiyorsa onun ...Bilader multiyle girip siteyi patlatmaya çalışıyorsun adamlar yemeyince siteye saldırıyorsun.
Bunca insan çekim yaptı herkes ss atıyor kimse sorun yaşamadı senden başka.
İnsanlara da site adamı deyip durma hiçbir sitenin adamı senin 100 tl.ni yemek için buralarda gezinmez.
Yahu aynı ip'den 4 5 hesapla saldırıyor site yemeyince dolandırıcı ilan ediyor.böyle dengesiz insanlar bu forumda ne gzeiyor anlamış değilim ulan 100 kişi çekim yaptı sen arkadaşın dediği gibi halt yiyip ondan sonra site elemanisiniz demesi yokmu çocuk olsa gerek beyin yaşı 10 dur heralde