Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betigma 1000 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

sercanylanc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
223
79
28
az once bende 2500 yapıp 250 yatırdım cekım verdıkten sonra hesaptan cıktı ıd pwmı normal gırmeme ragmen gırmedı sıfre sıfırlayıp gırıs yaptıgımda butun hersey 0 da gecmıs ıslem vs hıc bısey gozukmuyordu yok neymıs 48 saat ınceleme suresı varmıs

Bomba3530

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,183
207
63
Herkes çekti aq nasıl yapmıyo

sercanylanc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
223
79
28
Çekim talebi verdim hesabı kapattılar giremiyorum Allah'tan yatırım yapmadım
aynısını banada yaptılar az once 48 saat ıncele dıyolar hesabımın sıfreısını sıfırlıyıp gırıyorum hersey 0 gecmıs vs bakıye cekım talebı casıno gecmısı 0 halde gozukuyor

gokhann88

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
11
8
Ben de sabah 500 tl çektim bir sorun olmadı. Dün bulabilseydik 1000 çekerdik

IMG_20250609_144621.jpg

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,605
4,469
113
arkadaşlar site ödeme yapıyor bende dün akşam ödeme aldım kural dışı birşey yapmadiysaniz ödeme yapıyor konunun başına gelip tenezzül edipte çekim yapanları neden okumuyorsunuz ben de 1000 TL çekim yapacaktım 500 e düşürdüler gece 11 de 250 yatırım yaptım bukadar cekim yapıp ekran atan var hala dolandirici diyorsunuz

Adem254

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
arkadaşlar site ödeme yapıyor bende dün akşam ödeme aldım kural dışı birşey yapmadiysaniz ödeme yapıyor konunun başına gelip tenezzül edipte çekim yapanları neden okumuyorsunuz ben de 1000 TL çekim yapacaktım 500 e düşürdüler gece 11 de 250 yatırım yaptım bukadar cekim yapıp ekran atan var hala dolandirici diyorsunuz
Vatan savunur gibi savunduguna gore site elemanisin adamim kimse yalan kojusmuyo 40 tane ss attim bi zahemet et bak

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
955
113
Vatan savunur gibi savunduguna gore site elemanisin adamim kimse yalan kojusmuyo 40 tane ss attim bi zahemet et bak
Bilader multiyle girip siteyi patlatmaya çalışıyorsun adamlar yemeyince siteye saldırıyorsun.
Bunca insan çekim yaptı herkes ss atıyor kimse sorun yaşamadı senden başka.
İnsanlara da site adamı deyip durma hiçbir sitenin adamı senin 100 tl.ni yemek için buralarda gezinmez.

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,605
4,469
113
Bilader multiyle girip siteyi patlatmaya çalışıyorsun adamlar yemeyince siteye saldırıyorsun.
İnsanlara da site adamı deyip durma hiçbir sitenin adamı senin 100 tl.ni yemek için buralarda gezinmez.
böyle dengesiz insanlar bu forumda ne gzeiyor anlamış değilim ulan 100 kişi çekim yaptı sen arkadaşın dediği gibi halt yiyip ondan sonra site elemanisiniz demesi yokmu çocuk olsa gerek beyin yaşı 10 dur heralde

Adem254

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
Kim oyle kahbelik yapiyosa bu sitedekiler anasini avradnn.. kimde iftira atiyorsa onun ...

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
955
113
böyle dengesiz insanlar bu forumda ne gzeiyor anlamış değilim ulan 100 kişi çekim yaptı sen arkadaşın dediği gibi halt yiyip ondan sonra site elemanisiniz demesi yokmu çocuk olsa gerek beyin yaşı 10 dur heralde
Yahu aynı ip'den 4 5 hesapla saldırıyor site yemeyince dolandırıcı ilan ediyor.
Hadi siteyi savunmayalım diyoruz bu sefer çekim yapanlara site adamı diyerek saldırıyor.