Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betigma 1000 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113
Ne pişlinlik etmiş birde rolling açıp dağıtıyor muş bende dağıtıyorum zorunda değilim 🤣🤣
Benden aldığı gün başkasındanda almış adam kanka 500 tl
Adam resmen çiftlikbank kurmuş forumda haberimiz yok
Verdiği güvene bak

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,991
12,146
113
21 kişiye yardım etmişim 4 ünden geri dönüş istemedim 17 kişiden daha 1 tanesi
Dönüş yapmadı bakalım kaç adet karakterli adam varmış merak ettim kimse den de fazlasını istemedim hepsine 260 attım 500 atim demiş hepsi gerek yok dedim 🤣🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Benimde var kanka biri de adamın durumu yok yine de çok ayıp etti 1 ayı geçmiş arada giriyor foruma dolaşıyor etkinlik felan bayramını mübarekledim yalandan varmı durum dedim kesmiş elini kurban da geçmiş olsun dedik kaldı öyle
Yav kanka kumar bu hepimiz zor durumlara düşebiliyoruz. O yüzden bunu düşünüp ben de yardım ediyorum. Adam 1600 lira istedi faturam kapanacak dedi. Gelecek param var dedi. Muhabbetimiz de vardı. Onun hürmetine gönderdim. Gönderecem kanka dedi tarih verdi. Sonra kayıplara karıştı. Daha iki kez daha borç vermiştim. Bi kişiye daha verdik o da dönmedi. Ben de dün bir arkadaştan aldım biz de aynı duruma düşebiliyoruz,çekim yapacağım dedim 10 dakikada attım. İtibar meselesi bu, şu meblağlar için kendini küçük düşürmeye gerek yok

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,991
12,146
113
Yav kanka kumar bu hepimiz zor durumlara düşebiliyoruz. O yüzden bunu düşünüp ben de yardım ediyorum. Adam 1600 lira istedi faturam kapanacak dedi. Gelecek param var dedi. Muhabbetimiz de vardı. Onun hürmetine gönderdim. Gönderecem kanka dedi tarih verdi. Sonra kayıplara karıştı. Daha iki kez daha borç vermiştim. Bi kişiye daha verdik o da dönmedi. Ben de dün bir arkadaştan aldım biz de aynı duruma düşebiliyoruz,çekim yapacağım dedim 10 dakikada attım. İtibar meselesi bu, şu meblağlar için kendini küçük düşürmeye gerek yok
Dm gel kanka

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113
21 kişiye yardım etmişim 4 ünden geri dönüş istemedim 17 kişiden daha 1 tanesi
Dönüş yapmadı bakalım kaç adet karakterli adam varmış merak ettim kimse den de fazlasını istemedim hepsine 260 attım 500 atim demiş hepsi gerek yok dedim 🤣🤣
Ben atıcaktım dost, normalde banka 0 10 tl fazla istemek istemedim
sen düşünüp yollamışsın
Çekim gelsin dediğin gibi 300 500 tl ile rolling açıcam
Keşke o kadar kişiye göndermeseydin
21 kişiden 10 u 15 i döner gerisi dönmez
Site hala ödeme yapmadı bana çekimlerde biraz geç gelir
Kral adamsın vesselam birgün vurursam bende seni görüceğim
Teşekkürler tekrardan

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,991
12,146
113
Ben atıcaktım dost, normalde banka 0 10 tl fazla istemek istemedim
sen düşünüp yollamışsın
Çekim gelsin dediğin gibi 300 500 tl ile rolling açıcam
Keşke o kadar kişiye göndermeseydin
21 kişiden 10 u 15 i döner gerisi dönmez
Site hala ödeme yapmadı bana çekimlerde biraz geç gelir
Kral adamsın vesselam birgün vurursam bende seni görüceğim
Teşekkürler tekrardan
Estağfurullah menfaat için yapmadık gönüller bir olsun hayırlı sabahlar

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113
1 saati geçti kalan bakiyeyi sildiler
hala devam etmekte duruyor
çeki.JPG

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,355
11,461
113
Bu kumarın Allah belasını versin cuma 47k bulduk batirdik dün 16k bulduk batirdik şimdi düştük yine buralara.nasil bir döngü ben anlamadım.
Sonsuz kısır döngü.. aynı dert bizde de var sigara paramız dahi yok. Rezil hayat

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,991
12,146
113
Bu kumarın Allah belasını versin cuma 47k bulduk batirdik dün 16k bulduk batirdik şimdi düştük yine buralara.nasil bir döngü ben anlamadım.
Ölüm gibi bir şey ama nefes alıyoruz sanki yaşıyoruz sanıyoruz ama boşa yaşıyoruz götümüzü kaşıyoruz