- 8,065
- 5,356
- 113
Benden aldığı gün başkasındanda almış adam kanka 500 tlNe pişlinlik etmiş birde rolling açıp dağıtıyor muş bende dağıtıyorum zorunda değilim 🤣🤣
Adam resmen çiftlikbank kurmuş forumda haberimiz yok
Verdiği güvene bak
Benden aldığı gün başkasındanda almış adam kanka 500 tlNe pişlinlik etmiş birde rolling açıp dağıtıyor muş bende dağıtıyorum zorunda değilim 🤣🤣
Yav kanka kumar bu hepimiz zor durumlara düşebiliyoruz. O yüzden bunu düşünüp ben de yardım ediyorum. Adam 1600 lira istedi faturam kapanacak dedi. Gelecek param var dedi. Muhabbetimiz de vardı. Onun hürmetine gönderdim. Gönderecem kanka dedi tarih verdi. Sonra kayıplara karıştı. Daha iki kez daha borç vermiştim. Bi kişiye daha verdik o da dönmedi. Ben de dün bir arkadaştan aldım biz de aynı duruma düşebiliyoruz,çekim yapacağım dedim 10 dakikada attım. İtibar meselesi bu, şu meblağlar için kendini küçük düşürmeye gerek yokBenimde var kanka biri de adamın durumu yok yine de çok ayıp etti 1 ayı geçmiş arada giriyor foruma dolaşıyor etkinlik felan bayramını mübarekledim yalandan varmı durum dedim kesmiş elini kurban da geçmiş olsun dedik kaldı öyle
Dm gel kankaYav kanka kumar bu hepimiz zor durumlara düşebiliyoruz. O yüzden bunu düşünüp ben de yardım ediyorum. Adam 1600 lira istedi faturam kapanacak dedi. Gelecek param var dedi. Muhabbetimiz de vardı. Onun hürmetine gönderdim. Gönderecem kanka dedi tarih verdi. Sonra kayıplara karıştı. Daha iki kez daha borç vermiştim. Bi kişiye daha verdik o da dönmedi. Ben de dün bir arkadaştan aldım biz de aynı duruma düşebiliyoruz,çekim yapacağım dedim 10 dakikada attım. İtibar meselesi bu, şu meblağlar için kendini küçük düşürmeye gerek yok
Ben atıcaktım dost, normalde banka 0 10 tl fazla istemek istemedim21 kişiye yardım etmişim 4 ünden geri dönüş istemedim 17 kişiden daha 1 tanesi
Dönüş yapmadı bakalım kaç adet karakterli adam varmış merak ettim kimse den de fazlasını istemedim hepsine 260 attım 500 atim demiş hepsi gerek yok dedim 🤣🤣
Çekenler cevap versin @Marley15 dost nedir bu durum ?Abiler çekim yapamıyorum bu nedir ya çevrim bitmiyor rahat 1000 liralık farm attım yatırımdan sonra
Kyc seviyeyi kontrol et geçen de bana aynısı oldu çevrimle alakalı bir şey değilAbiler çekim yapamıyorum bu nedir ya çevrim bitmiyor rahat 1000 liralık farm attım yatırımdan sonra
Kim diyorsa ben çektim yalancı in tekidirÇekenler cevap versin @Marley15 dost nedir bu durum ?
Estağfurullah menfaat için yapmadık gönüller bir olsun hayırlı sabahlarBen atıcaktım dost, normalde banka 0 10 tl fazla istemek istemedim
sen düşünüp yollamışsın
Çekim gelsin dediğin gibi 300 500 tl ile rolling açıcam
Keşke o kadar kişiye göndermeseydin
21 kişiden 10 u 15 i döner gerisi dönmez
Site hala ödeme yapmadı bana çekimlerde biraz geç gelir
Kral adamsın vesselam birgün vurursam bende seni görüceğim
Teşekkürler tekrardan
Tamam işte gelecek işleme almışlar
Bizim de gönlümüz bir miEstağfurullah menfaat için yapmadık gönüller bir olsun hayırlı sabahlar
1 saatdir böyle kanka gelir bakalım inşallahTamam işte gelecek işleme almışlar
Sonsuz kısır döngü.. aynı dert bizde de var sigara paramız dahi yok. Rezil hayatBu kumarın Allah belasını versin cuma 47k bulduk batirdik dün 16k bulduk batirdik şimdi düştük yine buralara.nasil bir döngü ben anlamadım.
Geçmiş mesajlarda var 25 dk da geldi benim çekimim. Yalancı falan diyen oe ler boş yapmasın. Herkese iyi sabahlar ben kaçarÇekenler cevap versin @Marley15 dost nedir bu durum ?
Ben yarim saattir canlıya uğraşıyorum çevrim bitmedi gozukuyorTamam işte gelecek işleme almışlar
Ölüm gibi bir şey ama nefes alıyoruz sanki yaşıyoruz sanıyoruz ama boşa yaşıyoruz götümüzü kaşıyoruzBu kumarın Allah belasını versin cuma 47k bulduk batirdik dün 16k bulduk batirdik şimdi düştük yine buralara.nasil bir döngü ben anlamadım.