Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetiBas Yeni Üyelere Yatırım Şartsız 250₺ Deneme Bonusu

ikraguzel

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
1
3
Deneme bonusunuz yalnızca 'SLOT' oyunlarında geçerlidir.
-Slot alanı harici, Aviator, Zeppeline, Dice, tarzı alan dışı katılım sağlamanız halinde kazancınız geçersiz sayılacaktır.

Bonus Şartları:
- Bu bonustan faydalanmak için sitemize ilk kez kayıt olmanız veya daha önce kayıtlıysanız herhangi bir finansal işleminizin bulunmaması ve deneme bonusu kullanmamış olmanız gerekmektedir.

- Bonusunuzu çekebilmek için bakiyenizi 10.000₺'ye tamamlamanız gerekmektedir. Minimum - Maksimum 500₺ Çekebilirsiniz.

- Deneme Bonus kazancınız ile anaparanızı birleştirmeniz durumunda Deneme Bonusunun Çekim kuralları geçerli olacaktır.

- Aynı IP adresinden veya aynı ad-soyad ile oluşturulmuş, aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz. Bu durum suistimal olarak değerlendirilir ve bonus aktarımı sağlanamaz. Güncel Giriş:https://betibas22.com/tr/
Para vermiyor reklam ypma

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,233
427
83
Yoruyor bu siteler dün holiganbetten ilk çekimdi 300₺ çektim ödendi gösterildi ödenmedi hesap hareketlerini istediler 24 saat geçti yine yok şikayetvara konu açtım hemen gönderdiler.
Bu i.bne bürolar küçük yatırımcı küçük oyuncuyu sevmiyorlar
Yav knk yalnıs anlama da sen sitelerle neden sorun yaşıyorsun diğer konuda atlantisede ödemez sorun çıkardı dedin nasıl bı cenabetsin sen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,276
6,572
113
Yav knk yalnıs anlama da sen sitelerle neden sorun yaşıyorsun diğer konuda atlantisede ödemez sorun çıkardı dedin nasıl bı cenabetsin sen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Daha ne istiyorsun sizleri aydınlatmaya çalışıyorum

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,276
6,572
113
Knk holigan nasıl sorun çıkardı yav geçen bjk shaktar kazanır 2 k bastım 10k çektim 🤣
Kardeşim form falan doldurduk inceleme yaptılar ilk çekim diye askıda kalmış hepsi bu sana öder bana ödemez neden bu kadar gerildin?

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,276
6,572
113
Knk holigan nasıl sorun çıkardı yav geçen bjk shaktar kazanır 2 k bastım 10k çektim 🤣
Çekim yapacağın her siteye öder mi yatırılır mı falan diye burada sayfa sayfa yazan sensin o zaman yazma ki insanlar sana cevap vermek zorunda kalmasın,

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,233
427
83
Kardeşim form falan doldurduk inceleme yaptılar ilk çekim diye askıda kalmış hepsi bu sana öder bana ödemez neden bu kadar gerildin?
Yav knk ne gerilecem lo şaşırıyorum yani mesela Atlantis sorun çıkarmış sana ya ben o siteye güvenim azaldı ama holigan dedin biraz komik geldi hemde 300 lira yoksa knk ben gerilmem maksat muhabbet olsun diye yorumunu cevapladım 😄

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,276
6,572
113
Yav knk ne gerilecem lo şaşırıyorum yani mesela Atlantis sorun çıkarmış sana ya ben o siteye güvenim azaldı ama holigan dedin biraz komik geldi hemde 300 lira yoksa knk ben gerilmem maksat muhabbet olsun diye yorumunu cevapladım 😄
Artık fikrimi değiştiriyorum, dolandırıcı site ödeme yapmıyorsa yapıyor diyeceğim insanlara böyle yaranır.

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,233
427
83
Çekim yapacağın her siteye öder mi yatırılır mı falan diye burada sayfa sayfa yazan sensin o zaman yazma ki insanlar sana cevap vermek zorunda kalmasın,
Kardeş bu forum maksat yardımlaşmak fikir almak siteye mi gidip soracam kesin oduyormusunuz ödemiyorsaniz yatirmammi diyecem