- 149
- 89
- 28
size 250 verelim oynayın siz bbize kazandırın diyorlar kısaca 😂. genel olarak sistem bu. 500 al 5k yap 250 çek vs. site kasası başka nasıl dolacak 😄
10 bin de 500 😄Deneme bonusunuz yalnızca 'SLOT' oyunlarında geçerlidir.
-Slot alanı harici, Aviator, Zeppeline, Dice, tarzı alan dışı katılım sağlamanız halinde kazancınız geçersiz sayılacaktır.
Bonus Şartları:
- Bu bonustan faydalanmak için sitemize ilk kez kayıt olmanız veya daha önce kayıtlıysanız herhangi bir finansal işleminizin bulunmaması ve deneme bonusu kullanmamış olmanız gerekmektedir.
- Bonusunuzu çekebilmek için bakiyenizi 10.000₺'ye tamamlamanız gerekmektedir. Minimum - Maksimum 500₺ Çekebilirsiniz.
- Deneme Bonus kazancınız ile anaparanızı birleştirmeniz durumunda Deneme Bonusunun Çekim kuralları geçerli olacaktır.
- Aynı IP adresinden veya aynı ad-soyad ile oluşturulmuş, aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz. Bu durum suistimal olarak değerlendirilir ve bonus aktarımı sağlanamaz. Güncel Giriş:https://betibas22.com/tr/
doru soluyon 5 defa yatirim var slotlarda 5 inide yedi cok adil site7 yıldır oynuyom öyle bı sıkıntı hiç yaşamadım yaşamam da küçük para da çektim büyükte ama rahatsız olduğum konu olmadı kanıt görsemm inanmam o derece güveniyorum holigana
Aga çekim olan varmıçekim verdim 6 saat oldu yatmadı sitede canlı destek bile yok
Betibasla500Deneme bonusunuz yalnızca 'SLOT' oyunlarında geçerlidir.
-Slot alanı harici, Aviator, Zeppeline, Dice, tarzı alan dışı katılım sağlamanız halinde kazancınız geçersiz sayılacaktır.
Bonus Şartları:
- Bu bonustan faydalanmak için sitemize ilk kez kayıt olmanız veya daha önce kayıtlıysanız herhangi bir finansal işleminizin bulunmaması ve deneme bonusu kullanmamış olmanız gerekmektedir.
- Bonusunuzu çekebilmek için bakiyenizi 10.000₺'ye tamamlamanız gerekmektedir. Minimum - Maksimum 500₺ Çekebilirsiniz.
- Deneme Bonus kazancınız ile anaparanızı birleştirmeniz durumunda Deneme Bonusunun Çekim kuralları geçerli olacaktır.
- Aynı IP adresinden veya aynı ad-soyad ile oluşturulmuş, aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz. Bu durum suistimal olarak değerlendirilir ve bonus aktarımı sağlanamaz. Güncel Giriş:https://betibas22.com/tr/
Çekim verdim geldi 26 dakikadaBetibasla500
Bu kodu girin 50 frespin 25 TL swet bonanazda 2500 yap 500 yatır 2 bin çek
Ekran görüntüsü atarmisinÇekim verdim geldi 26 dakikada
Gerçekten bu bonusu alan varmıdır diye düşünüyorumDeneme bonusunuz yalnızca 'SLOT' oyunlarında geçerlidir.
Bonus Şartları:
Kanka slotlar açılmıyokiÇekim verdim geldi 26 dakikada