Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetiBas Yeni Üyelere Yatırım Şartsız 250₺ Deneme Bonusu

Erol6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
166
43
Deneme bonusunuz yalnızca 'SLOT' oyunlarında geçerlidir.
-Slot alanı harici, Aviator, Zeppeline, Dice, tarzı alan dışı katılım sağlamanız halinde kazancınız geçersiz sayılacaktır.

Bonus Şartları:
- Bu bonustan faydalanmak için sitemize ilk kez kayıt olmanız veya daha önce kayıtlıysanız herhangi bir finansal işleminizin bulunmaması ve deneme bonusu kullanmamış olmanız gerekmektedir.

- Bonusunuzu çekebilmek için bakiyenizi 10.000₺'ye tamamlamanız gerekmektedir. Minimum - Maksimum 500₺ Çekebilirsiniz.

- Deneme Bonus kazancınız ile anaparanızı birleştirmeniz durumunda Deneme Bonusunun Çekim kuralları geçerli olacaktır.

- Aynı IP adresinden veya aynı ad-soyad ile oluşturulmuş, aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz. Bu durum suistimal olarak değerlendirilir ve bonus aktarımı sağlanamaz. Güncel Giriş:https://betibas22.com/tr/

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Deneme bonusunuz yalnızca 'SLOT' oyunlarında geçerlidir.
-Slot alanı harici, Aviator, Zeppeline, Dice, tarzı alan dışı katılım sağlamanız halinde kazancınız geçersiz sayılacaktır.

Bonus Şartları:
- Bu bonustan faydalanmak için sitemize ilk kez kayıt olmanız veya daha önce kayıtlıysanız herhangi bir finansal işleminizin bulunmaması ve deneme bonusu kullanmamış olmanız gerekmektedir.

- Bonusunuzu çekebilmek için bakiyenizi 10.000₺'ye tamamlamanız gerekmektedir. Minimum - Maksimum 500₺ Çekebilirsiniz.

- Deneme Bonus kazancınız ile anaparanızı birleştirmeniz durumunda Deneme Bonusunun Çekim kuralları geçerli olacaktır.

- Aynı IP adresinden veya aynı ad-soyad ile oluşturulmuş, aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz. Bu durum suistimal olarak değerlendirilir ve bonus aktarımı sağlanamaz. Güncel Giriş:https://betibas22.com/tr/
Yok ebesinin mı

Zeyno88111

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
8
3
Elinize sağlık..
Bu sitenin canlı yardımını bir türlü bulamadım da bilen var mıdır?

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,276
6,572
113
Yoruyor bu siteler dün holiganbetten ilk çekimdi 300₺ çektim ödendi gösterildi ödenmedi hesap hareketlerini istediler 24 saat geçti yine yok şikayetvara konu açtım hemen gönderdiler.
Bu i.bne bürolar küçük yatırımcı küçük oyuncuyu sevmiyorlar

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
282
63
Yoruyor bu siteler dün holiganbetten ilk çekimdi 300₺ çektim ödendi gösterildi ödenmedi hesap hareketlerini istediler 24 saat geçti yine yok şikayetvara konu açtım hemen gönderdiler.
Bu i.bne bürolar küçük yatırımcı küçük oyuncuyu sevmiyorlar
7 yıldır oynuyom öyle bı sıkıntı hiç yaşamadım yaşamam da küçük para da çektim büyükte ama rahatsız olduğum konu olmadı kanıt görsemm inanmam o derece güveniyorum holigana

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,276
6,572
113
7 yıldır oynuyom öyle bı sıkıntı hiç yaşamadım yaşamam da küçük para da çektim büyükte ama rahatsız olduğum konu olmadı kanıt görsemm inanmam o derece güveniyorum holigana
Yinede fazla güvenme

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Ula 200 yap cekden 1000 yap 200 ceke evrildi
Sonra 5000 yap 500 cek oldu
Simdide 10.000 yap 500 cek
Bi sonraki evre ne acaba cok merak ediyorum kesin 100.000 yap 1000 cek falan olur

sarajay55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,197
1,249
113
sitelerin hepsi üyeyi öpmeye odaklanmıştır. kendinizden fazla güvenirseniz sizi hard öpler bir gün dikkat edin

sarajay55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,197
1,249
113
Ula 200 yap cekden 1000 yap 200 ceke evrildi
Sonra 5000 yap 500 cek oldu
Simdide 10.000 yap 500 cek
Bi sonraki evre ne acaba cok merak ediyorum kesin 100.000 yap 1000 cek falan olur
emin ol şu an canlıda en az 100 kişi bu bonusu alabilmek sıradadır.

ülkenin özeti

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
emin ol şu an canlıda en az 100 kişi bu bonusu alabilmek sıradadır.

ülkenin özeti
Ewet illa alan cikacakda bu isin sonu nereye gidecek bilmiyorum
Bonus kullananlarin bir aydinlanma yasamasi lazim
Ilerde zaten belli bir yasdan sonra siteler bonusda vermez insanlara

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
273
63
şu bonusu alanın kendisine saygısı yoktur ama eminim çoğu kişi üye olup almıştır.