- 285
- 31
- 28
Gönderecekleri 500 lira para verdikleri eziyet 50 bn liralık.yok la makarasına dedim onu sonra kaos çıktı 🤣
valla sorma kral yaGönderecekleri 500 lira para verdikleri eziyet 50 bn liralık.
Atm.ye uzağım yoksa çekmem bunların ağz kokusunu
Bilindik bir arkadaşına attırYahu kripto çek diyor oe benim numara değişti hiçbir borsaya giremiyorum ki
Çekelim benim kriptoyla sana yolliyim ibaninaYahu kripto çek diyor oe benim numara değişti hiçbir borsaya giremiyorum ki
250 de bu oluyor everylerde yapamıyoruz işte hepsini çekerdik böyle yakalasakBonustaki şansEkli dosyayı görüntüle 896790
aradılar mı kralTam hesabı onayladık site gg
kral atardımda 48 saat bankaya havale yapamıyorsun yaGüvenilir biri bana trx qr kodu ve adresi atarmi 500 cekecez 150 onun olsun bende kripto yok
Knk wpden yaptım banlanan eleman atmistikral atardımda 48 saat bankaya havale yapamıyorsun ya
Yaz knka özeldenGüvenilir biri bana trx qr kodu ve adresi atarmi 500 cekecez 150 onun olsun bende kripto yok
yaz kardeşim herkes şahit atarım skntı yokGüvenilir biri bana trx qr kodu ve adresi atarmi 500 cekecez 150 onun olsun bende kripto yok
Sizin gibi tipler makara yapıyor benceÇerkezlerin temizleyin öyle yapın