- 9,245
- 3,712
- 113
Hocam site yok ortalıktaKazanan dostlara tebrikler dilerim 💥👑
Hocam site yok ortalıktaKazanan dostlara tebrikler dilerim 💥👑
Site vardi da cok talep gelince göçtü bu diyardan ahaha. Bakimdaymis reis sabah erken paylasmstm işte 1 gün oldu. Sabaha karşı çözerler girersin tekrardan 🫡Hocam site yok ortalıkta
Bakım varmış hiç bir şekilde girmiyorgates of olympus 1000 de 6300 yaptım kasayı şimdi kripto çekim vericem ama TRC 20 seçmem lazımmış WhitBIT TR diye bi kripto cüzdanı kullanıyorum pek bilgim yok şimdi ben adresimi nerden öğrenicem beyler bilgisi olan var mı ya
Maalesef,hallederler ama sabaha en gec diye tahmn ediom🫰site yalan oldu
Aynen. Sabah 5 6 gibi paylasmstm yine civarda aktif olurlar 🫶Bakım varmış hiç bir şekilde girmiyor
Sende buna inandinmibakıma girdi site
Milyonlarca kişi aynı. Anda oynamadıkiNormal değil mi ama spin atarken ekran donuyor herkes ayni anda basiyor fln. Sitede hakli nasil dayansin😵💫🫣
İnanmaya gerek varmi cano, gözümüzle görüyoruz zaten 😂Sende buna inandinmi
Milyonlarca kişi aynı. Anda oynamadıki
Sen baya bi çekmissin 😆Saçma bonus beni atarlar fazlasını verirler
Evet, Beklemedeyiz😎Site patlamış
Trust da bir kripto cüzdan ama indirdigimde yukarıda an cüzdan yazıyor oraya girip gizli cumleni bir yere kaydet ve drive yedekleme yap mutlaka çünkü para yatirdiktan sonra hesap erisimi kapatıp tekrar giriş sağlıyor gizli cümleyi yada otomatik yedekleme yap diyor cüzdana erişim için. Yapmazsan bir daha ulasamazsin cüzdana.kral trust nedir falan hiç bilgim yok ya daha önce 1 kere çekim yaptım ondada usdt olarak çekmiştim sanırım. usdt çeksem olur mu cüzdan adresi olarak Tether (TRC20) (USDT_TRON) seçili
Deneme bonusundan bahsetmiyorum yatırım yapmaya devam miBen öyle sitenin bide paylaşıyorsun neymiş 100 lira vercek miş de 500 yap 500 yatırım yap 1000 lira cek kak amk
2gündür bakım çalışması varTeşekkürler Ederim kardeşim benim