295 ödediler yine 300 olmadı 😂
- 100 Freespin üyelik bonusunuzu, Gates of Olympus veya Sweet Bonanza oyunlarında kullanabilirsiniz. Her spin 1 TL değerindedir.
- Deneme bonusu kazançlarında çekim işlemleri sadece '' Banka Havale & Eft '' ile gerçekleştirilebilir.
- Bonusunuzun çekilebilir olması için bakiyenizi 1500 TL ye tamamlamanız gerekmektedir. 1500 TL ye tamamlanan bakiyeniz ile minimum ve maksimum 300 TL çekim işlemi yapabilirsiniz. Geriye kalan bakiye hesabınızdan düşülecektir.
- www.betenerji144.com
Napim havai fisekmi atim125 tl x50 geldi bir el
bana 3 buçuk saatte ödedi , o da 300 değil de 295 TL olarak ödediBenim çekim 40 dk dır bekliyor
.
- 100 Freespin üyelik bonusunuzu, Gates of Olympus veya Sweet Bonanza oyunlarında kullanabilirsiniz. Her spin 1 TL değerindedir.
- Deneme bonusu kazançlarında çekim işlemleri sadece '' Banka Havale & Eft '' ile gerçekleştirilebilir.
- Bonusunuzun çekilebilir olması için bakiyenizi 1500 TL ye tamamlamanız gerekmektedir. 1500 TL ye tamamlanan bakiyeniz ile minimum ve maksimum 300 TL çekim işlemi yapabilirsiniz. Geriye kalan bakiye hesabınızdan düşülecektir.
- www.betenerji144.com
Yok Mahmut tuncersite sahibi Dilan polat mı
cekim verildi de 4 tlden 5 tane geldi omurga girdi
[/ALINTI]
geldi 295 tl
Ayarlı piyasada ki sitelerin %90 ı klon sağlayıcı10 tlden oyuna giriyor sweette 150 TL ödüyor şansmı ayarlı mı çözemedim
Teşekkürler alobetBonus talep açılmıyor nerden aldiniz ki siz