- 1,764
- 1,717
- 113
Bendede açılmıyor site kapatmış bonus talebiBonus talep açılmıyor nerden aldiniz ki siz
Bendede açılmıyor site kapatmış bonus talebiBonus talep açılmıyor nerden aldiniz ki siz
1 buçuk saattir çekimi bekletiyorlar, bakalım bize ne zaman ödeyecek?ödeme geldi hızlı
Bonusu nerden aldınız açılmıyor1 buçuk saattir çekimi bekletiyorlar, bakalım bize ne zaman ödeyecek?
Ben 1 buçuk saat evvel üye olduğumda bonus talep aktifti sonradan kapattılar talebi , şimdi veriyorsa canlı destek veriyordur bonusuBonusu nerden aldınız açılmıyor
Oda vermiyoruz diyor güncelleme var bekle dediBen 1 buçuk saat evvel üye olduğumda bonus talep aktifti sonradan kapattılar talebi , şimdi veriyorsa canlı destek veriyordur bonusu
Zamanında girdik aldık 2 saat oldu ödemedi , canlı destek yoğunluk var dediOda vermiyoruz diyor güncelleme var bekle dedi
Sabahtan beri var üye olmayin sakınGüncelleme var 1 saat sonra talep edin diyor
Sabahtan beri var üye olmayin sakın
umarım kazanç sağlarsın , gerçi sağlasan da çekim konusunda kimine çabuk gönderiyor kimini ise bekletiyor , benim 3 saat oldu , göndermedilerBonus talep düzeldi arkadaşlar ben simdi aldım.
Kaybettim spinlerden bişey çıkmadı.umarım kazanç sağlarsın , gerçi sağlasan da çekim konusunda kimine çabuk gönderiyor kimini ise bekletiyor , benim 3 saat oldu , göndermediler