http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betco Güncellemesi

Sonbelbukucu84

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
30
18
bi şu olay var başımda bi tane site temsilcisi kız var bulgar türkü sardı bana bununla insta dan takipleşmeler resim atmalar her gün arıyor kumar için değil benim için görüntülüde konuştuk kız manyak güzel önümüzdeki ay türkiyeye gelecek beni de görmek istiyor ne diyorsunuz bu işe 😂

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,481
5,686
113
bi şu olay var başımda bi tane site temsilcisi kız var bulgar türkü sardı bana bununla insta dan takipleşmeler resim atmalar her gün arıyor kumar için değil benim için görüntülüde konuştuk kız manyak güzel önümüzdeki ay türkiyeye gelecek beni de görmek istiyor ne diyorsunuz bu işe 😂
Hani İnsta yoktu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,798
10,678
113
Öyleydi işte şimdi öyle değil 😂😂
bundan 1 sene önce bir tane kız vardı garson ama ben o cevreyı pek bilmiyordum arkadaşlarla okeye gitmiştik ilk görüşümde cok begenmistim neyse sonra yıne yıne gitmeye başladık aynı mekana ben kızın numarasını istemeyip kendimi ağırdan satıyordum o gelsin istesin diye bir gün yine oyun bitti hesap oducez cay kıvı cart curt benim arkadaşlar bonkordur koşa koşa hesap odemeye giderler bende cakmagı masada unutmuşum kız geldı verdı masada unutmussunuz falan dedı bende actım aramaları verdım elıne hicbır seyde soylemedım kendı yazdı bir daha uğramadım mekana kızla maks 3-4 ay konusmusuzdur tıklatamadım buna hep bir meseleler cıkıyodu falan hep icimde kaldı bu kız suan nerde napıyor bilgim yok, kız arkadaşlarından da engel yedim ama üni öğrencisiydi memleketi farklıydı muhtemelen eve döndü eskisehirde calısıyor olsa elbet haber alirdim ankaralıydı

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,390
3,489
113
Böbregi alır gider öyle kalırsın

Sonbelbukucu84

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
30
18
bundan 1 sene önce bir tane kız vardı garson ama ben o cevreyı pek bilmiyordum arkadaşlarla okeye gitmiştik ilk görüşümde cok begenmistim neyse sonra yıne yıne gitmeye başladık aynı mekana ben kızın numarasını istemeyip kendimi ağırdan satıyordum o gelsin istesin diye bir gün yine oyun bitti hesap oducez cay kıvı cart curt benim arkadaşlar bonkordur koşa koşa hesap odemeye giderler bende cakmagı masada unutmuşum kız geldı verdı masada unutmussunuz falan dedı bende actım aramaları verdım elıne hicbır seyde soylemedım kendı yazdı bir daha uğramadım mekana kızla maks 3-4 ay konusmusuzdur tıklatamadım buna hep bir meseleler cıkıyodu falan hep icimde kaldı bu kız suan nerde napıyor bilgim yok, kız arkadaşlarından da engel yedim ama üni öğrencisiydi memleketi farklıydı muhtemelen eve döndü eskisehirde calısıyor olsa elbet haber alirdim ankaralıydı
içinde kalmış belli,ona benzeyeni bulup tıklatma işii

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,798
10,678
113
yok valla hiç istemiyorum 3 yıllık ilişkim bitti kumar oynadığım için zaten zor atlattım kumarı bırakmadan kimseyle olmama ama FB düşürsem fena olmazdı,aslında 2 tane vardı üni açılınca gittiler got gibi kaldım 😂
ciddi ilişki gereksiz bir şey zaten evlenmek icin para babası olmak gerek şahsen bana üstüne para verseler ciddi düşünmem bundan 7-8 sene önce tanıstıgım kızla halen arada konuşuruz kardeşim gibi oldu artık arada evlenelim falan diyorum babam vermez sana beni diyor ailesi beni sevmiyor tanıştık yıllar önce :D kaçırayım dıyorum olur dıyo kafamı karıstırıyo

ogulife05

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
149
43
Güncelleme bitmiş sanırım bonus talep ediliyor

Sonbelbukucu84

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
30
18
ciddi ilişki gereksiz bir şey zaten evlenmek icin para babası olmak gerek şahsen bana üstüne para verseler ciddi düşünmem bundan 7-8 sene önce tanıstıgım kızla halen arada konuşuruz kardeşim gibi oldu artık arada evlenelim falan diyorum babam vermez sana beni diyor ailesi beni sevmiyor tanıştık yıllar önce :D kaçırayım dıyorum olur dıyo kafamı karıstırıyo
bizd her şey çok görüldü bu hayatta umarım bizde bir gün parayı düşünmeden uyanırız kral,iyi geceler kafa adamsın

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
Betco alt yapılı online olan sponsor arkadaşları konuya davet ediyorum… insanları bekletiyorsunuz gelin iki muhabbet edelim