- 5,534
- 3,573
- 113
3 saat oldu pusula
parayla pompa mı yapılır gece barlarda çok hatun düşüyor ortamın içerisinde yaşadığım için benımde elden geçirdiğim oldu birkaç tane tavsiye ederimyoookk yarın karıya gidecem 1 saat 5 k
Usta senide takibe aldımparayla pompa mı yapılır gece barlarda çok hatun düşüyor ortamın içerisinde yaşadığım için benımde elden geçirdiğim oldu birkaç tane tavsiye ederim
Yaşa kanka bende yarın gideyim diyordum 2kyaparayla pompa mı yapılır gece barlarda çok hatun düşüyor ortamın içerisinde yaşadığım için benımde elden geçirdiğim oldu birkaç tane tavsiye ederim
değil 2000 200 tl bile vermem pıttık için alt tarafı 15 dakıka surecek bir islem icin para neden veriyorsunuz brocan gel eskişehire misafirim ol birkaç gün elbet düşürürüz keklik en fazla 2-3 gün sürer keklik avıYaşa kanka bende yarın gideyim diyordum 2kya
14 dakika muhabbet zaten demi kankadeğil 2000 200 tl bile vermem pıttık için alt tarafı 15 dakıka surecek bir islem icin para neden veriyorsunuz brocan gel eskişehire misafirim ol birkaç gün elbet düşürürüz keklik en fazla 2-3 gün sürer keklik avı![]()
Lisedeyken bende sen gibiydim kasmıyordum olursa olur olmazsa başkası olur modundaydım da şimdi durumlar öyle değil 🥸değil 2000 200 tl bile vermem pıttık için alt tarafı 15 dakıka surecek bir islem icin para neden veriyorsunuz brocan gel eskişehire misafirim ol birkaç gün elbet düşürürüz keklik en fazla 2-3 gün sürer keklik avı![]()
Puahahajhahahah 😂😂😂 bizde inşaat işi yapıyoz babamla14 dakika muhabbet zaten demi kanka
benim cok kısıyle ılıskım oldu yapım gereği kapalı biri değilim gece kafelere falan gidince bir zaman sonra müdavimi olup o çevrenin tamamını tanıdığın için hatun kesmesi basit oluyor kımse hayırdır demiyor bunu her yerde yapamazsın kan alırlar ben şahsen gerçekten beğenirsem önce selam veriyorum tekse karşısına geçiyorum değilse numarasını alıp gündüz yazıyorum tabii bunu erkek arkadaşı yoksa yapın keklik avlarken keklik olmayin14 dakika muhabbet zaten demi kanka
vur geç vuruştuğun kızla bir daha görüşme olay basitLisedeyken bende sen gibiydim kasmıyordum olursa olur olmazsa başkası olur modundaydım da şimdi durumlar öyle değil 🥸
abi yakışıklıyım boyumda uzun ama sıkıntım şu 26 yaşında olmama rağmen 18 gibi duruyorum bana da küçükler bakıyor e bende onlara bakmıyorum sıkıştım kaldım böyle,e şak şak da baydı onu da bıraktım artık tasaklar ağrımaya başladı hdndnndndnddeğil 2000 200 tl bile vermem pıttık için alt tarafı 15 dakıka surecek bir islem icin para neden veriyorsunuz brocan gel eskişehire misafirim ol birkaç gün elbet düşürürüz keklik en fazla 2-3 gün sürer keklik avı![]()
Öyleydi işte şimdi öyle değil 😂😂vur geç vuruştuğun kızla bir daha görüşme olay basit
bizim yüzümüzden 10/2 kızların dm +999Öyleydi işte şimdi öyle değil 😂😂
ciddi iliski istiyorsan o kızı dışarıda arama o seni bulurabi yakışıklıyım boyumda uzun ama sıkıntım şu 26 yaşında olmama rağmen 18 gibi duruyorum bana da küçükler bakıyor e bende onlara bakmıyorum sıkıştım kaldım böyle,e şak şak da baydı onu da bıraktım artık tasaklar ağrımaya başladı hdndnndndnd
Ben sosyal medya kullanmıyorum dost. Varda en son ne zaman girdim hatırlamıyorum arada instaya girip arkadaşların storylere bakar çıkarım o kadarbizim yüzümüzden 10/2 kızların dm +999
yok valla hiç istemiyorum 3 yıllık ilişkim bitti kumar oynadığım için zaten zor atlattım kumarı bırakmadan kimseyle olmama ama FB düşürsem fena olmazdı,aslında 2 tane vardı üni açılınca gittiler got gibi kaldım 😂ciddi iliski istiyorsan o kızı dışarıda arama o seni bulur