- 619
- 315
- 63
bizim arkadaştan teskere belgesi istemişti yakında dalganın fotokopisini de isterlerTek celsede kapatıyorlar ama kanka mail at kumar bagimlisiyim de bu altyapida herhangi birine bi dahada acmiyorlar
bizim arkadaştan teskere belgesi istemişti yakında dalganın fotokopisini de isterlerTek celsede kapatıyorlar ama kanka mail at kumar bagimlisiyim de bu altyapida herhangi birine bi dahada acmiyorlar
Fazlası belkide kanka hshxd10k ❌
3-4 kupon parası ✅
Alay ediyor sizle betco 🧐Guncelleme bit artık
Biz biliyoruz da seni yoksul göstermeye çalışıyoruz dm dolmasın diye 😂😂Fazlası belkide kanka hshxd
Var kral aynı çekimde gelmiyor 2 saattirBeyler bu every sitelerinde TG den giriş yapıyorum 5 saniye suruyor ama para yatirilmiyor Google üzerinde ise giriş yapılıyor diyor 45 dakika bekletiyor ne olursa olsun açmıyor normalmi sizde varmı böyle sorun yardımcı olun bu kardesinize
Aynen bizde sabit müşteriyiz bekliyoruz iste puahaAlay ediyor sizle betco 🧐
Ben zaten yoksulum bakma makara yapiyomBiz biliyoruz da seni yoksul göstermeye çalışıyoruz dm dolmasın diye 😂😂
🤣🤣🤣 o derecemi yahubizim arkadaştan teskere belgesi istemişti yakında dalganın fotokopisini de isterler
Kendi paranızla sinir oluyonuz 🤦🏻♂️😂Aynen bizde sabit müşteriyiz bekliyoruz iste puaha
Tabi efendim ohaaa gökyüzünde inekler uçuyor 🧐🧐😂Ben zaten yoksulum bakma makara yapiyom![]()
Ne kadar geç biterse gunceleme o kadar geç batarız dost sıkıntı yok puahaKendi paranızla sinir oluyonuz 🤦🏻♂️😂
Ben olsam bende öyle teselli ederdim kendimi. Doğru ✅ 😂Ne kadar geç biterse gunceleme o kadar geç batarız dost sıkıntı yok puaha
Tahirim saat 3 olduBen zaten yoksulum bakma makara yapiyom![]()
Başka seçenek yok dost valla parayi siteye atmadan gün sonu fs talep ettim oldu o şekilde attim 2 dakika sonra talep verdim gunceleme var denildi puahaBen olsam bende öyle teselli ederdim kendimi. Doğru ✅ 😂
Ve hala çekimler gelmediTahirim saat 3 oldu