- 11,481
- 5,684
- 113
halen odenmedı cekım allah belanı versın betconstruct
halen odenmedı cekım allah belanı versın betconstruct
özelleri ödemiyor hala betcolar onu beklıyoz betcodan ne iddia yaparım bu saatten sonra ne özel oran alırımhalen odenmedı cekım allah belanı versın betconstruct
Every de aynı nba oynucam gelmedi 1.30 saattir betcoda öylehalen odenmedı cekım allah belanı versın betconstruct
Bunu 3 aydır soyluyorum maçlar ne zaman güzel bitse bunu yapıyorlar günleri iyi takip edin anlicaksnYa şnanılmaz bi alt yapı gerçekten güncelleme felan hikaye millet vurdu parayı eritmesini bekliyorlar milleti taktil bulmuşlar kendilerince her gece 23te güncellemeye giriyo ki millet para çekmesin eritsin ( kasası olanlar kupon yapabiliyolar şuanda ) işte bu kansız şerefsizşik köpektir bu alt yapıdan vazgeçelim artk
En pahali 1xbet altyapısı çok ciddi rakam diyorlar o yüzden açılmıyor fazlaEn ucuz altyapı 5k dolara altyapısı diğerlerinde böyle 1 şey yok everyde hiç görmedim nerdeyse ben işteyken hemen guncelliyotlar geldiğimde sorunsuz giris bu aq hergun aynı
gasp keainlikleOranlara bak çıldırırsın allah belanı versin spor toto Ekli dosyayı görüntüle 863745
Hocam bunlar 1 aydır böyle bak vallahi oç lugına güncelleme diyolar 5-6 yıldır ne zamandır bu alt yapı her gün güncelleme yapıyo amaç olan kasaları da eritmek açıklaaması yokBunu 3 aydır soyluyorum maçlar ne zaman güzel bitse bunu yapıyorlar günleri iyi takip edin anlicaksn
Gaspın gaspı bu sonra millet niye yasadışı oynuyo zorla girdğim oranlara bak hocam 1.46 ne aq harbi şerefsiz köpek bunlargasp keainlikle
kac para vurdun yine sende de para hic bitmiyorEvery de aynı nba oynucam gelmedi 1.30 saattir betcoda öyle
Çok bisi değil be 3-4 kupon parası da gelmiyor maç başladıkac para vurdun yine sende de para hic bitmiyor
aynen o da geçen birinden kumarla alakalı psikolojik belge istemiş milyon çekime onların da böyle garip huyları var ahhahahagEn pahali 1xbet altyapısı çok ciddi rakam diyorlar o yüzden açılmıyor fazla
milyon çekime değil o, benden istedi seneler önce bende bahsettim bi konuda miktar o zamanın parasıyla 200 lira mi neydi o civardıaynen o da geçen birinden kumarla alakalı psikolojik belge istemiş milyon çekime onların da böyle garip huyları var ahhahahag
10k ❌Çok bisi değil be 3-4 kupon parası da gelmiyor maç başladı
yok 7600 dolar çeken birinden istemiş baktım şimdi görsele RUH sağlığı ehliyeti yerindedir ve Noter onaylı #Kumar bağımlılığı yoktur belgelerini istiyor böyle yazıyor twitter postundamilyon çekime değil o, benden istedi seneler önce bende bahsettim bi konuda miktar o zamanın parasıyla 200 lira mi neydi o civardı
Tek celsede kapatıyorlar ama kanka mail at kumar bagimlisiyim de bu altyapida herhangi birine bi dahada acmiyorlaryok 7600 dolar çeken birinden istemiş baktım şimdi görsele RUH sağlığı ehliyeti yerindedir ve Noter onaylı #Kumar bağımlılığı yoktur belgelerini istiyor böyle yazıyor twitter postunda