http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betco Güncellemesi

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,497
1,000
113
Maçlar acayip gollü geçti... Anladınız siz

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
619
315
63
maçlar iyi geçince betco güncellemeye almıs kendini olm ne rezil bi altyapı bu bide özeller falan da tuttu ceplerinde para kalmamıstır çakkkalların

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,341
1,969
113
maçlar iyi geçince betco güncellemeye almıs kendini olm ne rezil bi altyapı bu bide özeller falan da tuttu ceplerinde para kalmamıstır çakkkalların
Yarına kasaları sıfır görmeyiz umarım. Şifre hiçbir sitede olmayan şifre kattım iki fa açtık ama istediler mi iki fa kapatıp da yapıyorlar

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,554
873
113
Bunların bonuslari olmasa kimse yatırım yapmaz Zaten bu rezil alt yapıya bütün var çakalların olduğu bütün siteler bu alt yapıda

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,373
3,278
113
500 yatırıma dıger gun 100 spın eklencekmıs 5 betten ona yatırdık 680 cekım verdık gelmıyor bırde eskı etkınlıge yatırmışım yeni olana gelse tekrar 500 atacam 3 saat olacak tık yok
Hangi sitede 100 frespin 5 tlden ekliyor dostum

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,341
1,969
113
yaparlar dostum masterbetting bana yaptı 3 4 ay önce kasayı sıfırladılar betco cok yapıyor bunu gece hesapta para bırakırsan sabaha yok olur o para padişahta da cok oluyor bu 2fa açsanda olur açmasanda
Güncelleme ondan gece çekim yaptırma yüksek hesapları patlat sizin hata de çık işin içinden

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,573
1,964
113
Daha bu altyapıda oynanmaz her gece her gece nedir ya. Ya rtplere düzenli ayar çekiyorlar ya da başka bir mevzu. Sebebi yüzde doksan pragmatic play rtp oran ayarıdır. Hem para ver hem rezil ol bundan sonra bu altyapı bitmiştir