Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbaba | YATIRIM ŞARTSIZ 250 TL DENEME BONUSU ( Promo Süresi Dolmuştur )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayberk2481

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
185
43
linkten üye olundu, çözüm arayan bir ton kullanıcı var. Kullanıcı adı ayberk2481.

Kendiniz kontrol edebilirsiniz. Yardımcı olmak varken olmuyorsunuz. olmayacaksaniz hesabı nasıl kapatacağımızı söyleyin

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,073
1,847
113
Referans kodu alanına kodu yazdık niye başta söylemedin

ekayisdag

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
58
28
bende çıkmıyor halbuki linkten üye oldum

nutzxonr

𝙉𝙪𝙩𝙕𝙭
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
298
251
43
kankalar ben canlı desteği ile görüştüm şuan. Sms doğrulama yaptığımız yerden aktifleştirip kodu oraya yapıştıracakmışız aktif oluyormuş. bende alıyorum şimdi. bol şanslar

ayberk2481

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
185
43
Referans kodu alanını boş bırakmadım, başta söylenmedi. O yüzden mi alamıyoruz? @Betbaba Destek kontrol edecek misiniz

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113
Tam bi tezgah linkten üye olun demiş oraya promo kodu koymuş. Linke basınca ref alanı boş çıkıyor konu açmış 4 sayfa sonunda belirtmiş alanı boş bırakın diye millet üye olmuş. BABA250 Kodunu millet gözüne mi sokacak onu neden yazdınız oraya madem?

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,254
576
113
Baya bi bekledim SMS gelmedi ekrandan çıktım ana sayfaya atmış tekrar üyelik oluşturma ekranına girdim sms almak için bu seferde üyelik var dedi, bilgilerimle giriş yapmaya çalışıyorum sms gelmediği için giremiyorum, e sms ekranıda gitti :D canlıya bağlansam en az 300 kişi vardır alışık olduğumuz durumlar 😅😅

KOMPANSE34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,625
440
83
Baya bi bekledim SMS gelmedi ekrandan çıktım ana sayfaya atmış tekrar üyelik oluşturma ekranına girdim sms almak için bu seferde üyelik var dedi, bilgilerimle giriş yapmaya çalışıyorum sms gelmediği için giremiyorum, e sms ekranıda gitti :D canlıya bağlansam en az 300 kişi vardır alışık olduğumuz durumlar 😅😅
AYNISI OLDU BANA DA

Betbaba Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
131
46
28
SMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
AYRICA CANLI DESTEK'TEN MANUEL BONUS TALEBİNDE BULUNMAYINIZ, AKTARIM YAPILAMAZ!

SMS KODU GELMİYOR İSE LÜTFEN OPERATÖRÜNÜZ İLE GÖRÜŞÜNÜZ!

ÜYE OLUNURKEN REFERANS KODUNU BOŞ BIRAKIN LÜTFEN!

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,250
697
113
Beyler ben şimdi üye olup aldım bakın promosyonları girin başta deneme bonusu diyor hemen al basın kodu girin aktariliyor

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,997
11,359
113

Üye olurken sms istendi sms geldi aktif etmeye gelince sms gelmiyor ve siz operatörü suçlu görüyorsunuz amaç ney?

ayberk2481

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
185
43

Hocam üye olurken referans kodunu boş bırakmadık. Ama skaa onayimiz var. kullanıcı adım ayberk2481 5 dakika önce oldun. Referans yerini daha yeni söylediniz biz kayır olalı 5 dakika oluyor sırf bu yüzden mi eklenmeyecek bir cevap versenize @Betbaba Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...