Ben üye oldum kodu girdim linkten actim hemde kullanıcı adı. Orhan4721 yardımcı olacakmsnz yoksa biz birdaha giriş yapamayalim miEkli dosyayı görüntüle 677405
BONUSU ALANLAR ALDIM YAZABİLİR!
ÜYE OLURKEN REFERANS KODU ALANINI LÜTFEN BOŞ BIRAKIN!
Ben üye oldum kodu girdim linkten actim hemde kullanıcı adı. Orhan4721 yardımcı olacakmsnz yoksa biz birdaha giriş yapamayalim miEkli dosyayı görüntüle 677405
BONUSU ALANLAR ALDIM YAZABİLİR!
ÜYE OLURKEN REFERANS KODU ALANINI LÜTFEN BOŞ BIRAKIN!
Linkten oldum ben de bu tarz bir şey çıkmıyor. Referans kodu a bu forumu yazdım dalgasına. Bir baksalar görecekler
AYNISI OLDU BANA DABaya bi bekledim SMS gelmedi ekrandan çıktım ana sayfaya atmış tekrar üyelik oluşturma ekranına girdim sms almak için bu seferde üyelik var dedi, bilgilerimle giriş yapmaya çalışıyorum sms gelmediği için giremiyorum, e sms ekranıda gitticanlıya bağlansam en az 300 kişi vardır alışık olduğumuz durumlar 😅😅
Üye olurken sms istendi sms geldi aktif etmeye gelince sms gelmiyor ve siz operatörü suçlu görüyorsunuz amaç ney?SMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
AYRICA CANLI DESTEK'TEN MANUEL BONUS TALEBİNDE BULUNMAYINIZ, AKTARIM YAPILAMAZ!
SMS KODU GELMİYOR İSE LÜTFEN OPERATÖRÜNÜZ İLE GÖRÜŞÜNÜZ!
ÜYE OLUNURKEN REFERANS KODUNU BOŞ BIRAKIN LÜTFEN!
Dalgasına yazarsan eklemezler bide laf yapıyonLinkten oldum ben de bu tarz bir şey çıkmıyor. Referans kodu a bu forumu yazdım dalgasına. Bir baksalar görecekler
Hocam üye olurken referans kodunu boş bırakmadık. Ama skaa onayimiz var. kullanıcı adım ayberk2481 5 dakika önce oldun. Referans yerini daha yeni söylediniz biz kayır olalı 5 dakika oluyor sırf bu yüzden mi eklenmeyecek bir cevap versenize @Betbaba DestekSMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
AYRICA CANLI DESTEK'TEN MANUEL BONUS TALEBİNDE BULUNMAYINIZ, AKTARIM YAPILAMAZ!
SMS KODU GELMİYOR İSE LÜTFEN OPERATÖRÜNÜZ İLE GÖRÜŞÜNÜZ!
ÜYE OLUNURKEN REFERANS KODUNU BOŞ BIRAKIN LÜTFEN!