Bende çıkmıyor bubyawBeyler ben şimdi üye olup aldım bakın promosyonları girin başta deneme bonusu diyor hemen al basın kodu girin aktariliyor
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende çıkmıyor bubyawBeyler ben şimdi üye olup aldım bakın promosyonları girin başta deneme bonusu diyor hemen al basın kodu girin aktariliyor
Ben yazdığınız kodu yazdım referans yerine bonus aktarilmicakmi sindiSMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
AYRICA CANLI DESTEK'TEN MANUEL BONUS TALEBİNDE BULUNMAYINIZ, AKTARIM YAPILAMAZ!
SMS KODU GELMİYOR İSE LÜTFEN OPERATÖRÜNÜZ İLE GÖRÜŞÜNÜZ!
ÜYE OLUNURKEN REFERANS KODUNU BOŞ BIRAKIN LÜTFEN!
Üye olurken sms gelmedi bende sayfayı kapadım şimdi tekrar deneyeyim dedim onay bekliyor diye uyarı çıkıyor giriş yapmaya çalışırken.SMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
Ben de referans yerine verilen kodu yazdım cevap bile vermiyorlar tenezzül edipBen yazdığınız kodu yazdım referans yerine bonus aktarilmicakmi sindi
Eklenmiş görünüyorBen üye oldum kodu girdim linkten actim hemde kullanıcı adı. Orhan4721 yardımcı olacakmsnz yoksa biz birdaha giriş yapamayalim mi
Eklenmiş görünüyorHocam üye olurken referans kodunu boş bırakmadık. Ama skaa onayimiz var. kullanıcı adım ayberk2481 5 dakika önce oldun. Referans yerini daha yeni söylediniz biz kayır olalı 5 dakika oluyor sırf bu yüzden mi eklenmeyecek bir cevap versenize @Betbaba Destek
Yok abi ne eklenmesi talep yok görünmüyor ki nerden eklendiEklenmiş görünüyor
Bana eklenmedi dostum nerede buEklenmiş görünüyor
Dogan20 banada ekletirmisinEklenmiş görünüyor
Dostum arkadaşlar referans kodu yazmış alamıyorlar sen yazdın mı oraya biseyBende çıkmıyor bubyaw
Baba babacığım sms aktif ettim gene bonus yokSMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
Kardessen hesabi kapat bide burda millete cevap veriyorn bi kod yazdık diye alamiyacakmiyizSMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
Admin ben girdiydim ekletirmisin Dogan20SMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!
Tamamprosan buna niye eklenmediSMS AKTİVASYONU OLMADAN BONUS AKTARIMI YAPILMAYACAKTIR!