- 3,891
- 2,172
- 113
Ayıp ettin byyyYaz bana payfix papara IBAN ne varsa rolle devam edersin dost
Ayıp ettin byyyYaz bana payfix papara IBAN ne varsa rolle devam edersin dost
Bırakacam teli kardeşim buralardayımNereye dost
100₺ ye rolling yaptırdı bize mk 6 adım won olsa anca kurtarıyor 😂 sigara alıp yatacamHala 350 diyor kardes 850 yi tek maca basacaktin kaybetseydi gecmis olsun diyecektik kazansaydi 1400 olacakti 500 adama gero verip 3 kisiye 100 dagitip 600 tl yi de qfiyetle yiyecektin hala 350 diyon 😀
Önceki konudan dost kişisel algılama öpüyorum 🌹Ayıp ettin byyy
Yav kanka . Roll yaptıran borç olarak atmaz bunu anla artık . Senden 500 ü kaybettin geri ver demez yahu. Çok evham yapıyorsun benceYATSAYDI 500 Ü ADAMA GERİ SEN Mİ ÖDEYECEKTİN
Aga sen nasıl bir modelsin amk ya beni şu forumda şöyle konuşturmak için her hareke yaptın ulan adama verdiğin cevapta o adam 3 kişiye 100 atacaktın diyor eeeee ben sana 100 atmadım mı ne cins insnalarsınız atsan ayrı dert100₺ ye rolling yaptırdı bize mk 6 adım won olsa anca kurtarıyor 😂 sigara alıp yatacam
Ayak üstü opulduk iyimi helal olsun cesaretinden ötürü 😆 balporsugu opmekÖnceki konudan dost kişisel algılama öpüyorum 🌹
Yatsaydi geri atma zorunlulugu yoktu ki hala bilmeden konusuyon hhgYATSAYDI 500 Ü ADAMA GERİ SEN Mİ ÖDEYECEKTİN
Sonunu düşünen kahraman olamazAyak üstü opulduk iyimi helal olsun cesaretinden ötürü 😆 balporsugu opmek
Bilmiyorum kardeşim ben öyleyim borçlu kalmim derdindeyim aslında haklısın aynenYav kanka . Roll yaptıran borç olarak atmaz bunu anla artık . Senden 500 ü kaybettin geri ver demez yahu. Çok evham yapıyorsun bence
Sonun hayır olsun inş broo sonu düşünen diye diye delikli külotlu corapla geziyoruz ortada bol sansSonunu düşünen kahraman olamaz
Tm onu anlmaamışım ben eyvallah bunu o konuda paryaı geri ödeyim dediğimde bas hepsini sorun yok deseydiniz 100 er kırışıp hiç ettik 😀😀Yatsaydi geri atma zorunlulugu yoktu ki hala bilmeden konusuyon hhg
Ya relax ol . Sal gitsin.Bilmiyorum kardeşim ben öyleyim borçlu kalmim derdindeyim aslında haklısın aynen
Adam tum foruma 500 tl ye roll yaptiriyor arada bi herkese borc mu veriyordu 500 tl bilmeden sormadan hareket eden sensin onun icin sasirdik sorsaydin soylerdik 😀😀Tm onu anlmaamışım ben eyvallah bunu o konuda paryaı geri ödeyim dediğimde bas hepsini sorun yok deseydiniz 100 er kırışıp hiç ettik 😀😀
RaporladımKonu ebesinin amacına ulaştı ula hep güzel konuştum hepinizle ağzıma sıçtınız tamam la artık 😀
Maymun kardeş tamam adam öldü bırakın artık 😅😅🤣🤣Adam tum foruma 500 tl ye roll yaptiriyor arada bi herkese borc mu veriyordu 500 tl bilmeden sormadan hareket eden sensin onun icin sasirdik sorsaydin soylerdik 😀😀