- 16,361
- 11,465
- 113
Helal dostRaporladım
Helal dostRaporladım
Fakiriz fakir vurunca ilk seni raporlucam dm den merak etme sulycimRaporladım
😀😀 Bi sen anladın vallaMaymun kardeş tamam adam öldü bırakın artık 😅😅🤣🤣
Yav he he işin gücün yalanmk çok duyduk biz bu lafları aslanım forumun yarısı dmden aynı şeyi diyo bana kanka sen at ben seni görücem diyen var borç ver bana telafi ederim diyen var kanka rol yaptır ben seni ihya edicem diyen var sonuç? Alayı dümenciFakiriz fakir vurunca ilk seni raporlucam dm den merak etme sulycim
Yattı dost 😐😀😀 Bi sen anladın valla
Senin kupon yattı mıü
Onu yapanlarla konuşacaksın aga yada isim belirteceksin etiket edeceksinYav he he işin gücün yalanmk çok duyduk biz bu lafları aslanım forumun yarısı dmden aynı şeyi diyo bana kanka sen at ben seni görücem diyen var borç ver bana telafi ederim diyen var kanka rol yaptır ben seni ihya edicem diyen var sonuç? Alayı dümenci
Biri sen hala ödicenOnu yapanlarla konuşacaksın aga yada isim belirteceksin etiket edeceksin
Atayım mı SS leri durmadan kim kime öde diye yazıyo ve kimse kimseye atmıyoBiri sen hala ödicen
500 u besiktasa atmamissa gidip 2 adim devam etsin yazik olsu 350 kârına hggggMaymun kardeş tamam adam öldü bırakın artık 😅😅🤣🤣
Beni tehdit mi ediyon lan sen kopilAtayım mı SS leri durmadan kim kime öde diye yazıyo ve kimse kimseye atmıyo
Yine kalktıBeni tehdit mi ediyon lan sen kopil
En son dmde başini yersin demişim onun ssi buraya atamazsın ondan öncekilerde yazmışım hiçbirindr vermemişsin sen yazınca ben sana atmışım teşekkürler iyi forumlar behlül kaçarYine kalktı
Behlülcüm tamam sensin senin dediğin öptüm byEn son dmde başini yersin demişim onun ssi buraya atamazsın ondan öncekilerde yazmışım hiçbirindr vermemişsin sen yazınca ben sana atmışım teşekkürler iyi forumlar behlül kaçar
Dur 100 tl em gelecek roll yapacam neyse yeni konu acip sppnsor olarak senin ismini soylerim
İyi uykular dostum