Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Transfer 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
Beyler normal maçlardan çok insanlar derbileri takip ediyor bence herkes Anadolu takımlarının maçlarını izlemiyor 3 büyüklerde Rize sivas vs. Derbi karnesinde bu sene baya iyiydik normalde derbileri kazanan takım şampiyonluğa hep yakın olur bu sene kesinlikle bizim futbolcuların mac secmesiyle derbilerde çok puan toplayıp normal maclarda kötü gittik yani :D

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
71
28
Gs en son 2014 de cikti yanlış hatırlamıyorsam:D
iyimis bence 10 yılda bir sampiyonlar ligi gibi dev bir organisyonda gruptan çıkmak 😃 120 yıllık tarihlerinde sadce bir kere cikmis takimlar var 😃😃 ve bunlar 10 yildir çıkmıyoruz diye bizi elestiriyor ne büyüksün Galatasaray

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
iyimis bence 10 yılda bir sampiyonlar ligi gibi dev bir organisyonda gruptan çıkmak 😃 120 yıllık tarihlerinde sadce bir kere cikmis takimlar var 😃😃 ve bunlar 10 yildir çıkmıyoruz diye bizi elestiriyor ne büyüksün Galatasaray
Yaww he he essek bağırır köylü bişey oldu sanarmis

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
Bence holiganligi bırakıp konuşmalıyız bazı şeyleri:D holiganca yorum yapmıyorum zaten ben normal konusuyorum biz de gitmeyeli baya oldu en son sergen de gittik fakat CL de bizim ülkemizde başarı yapacak takim hala yok çeyrek final yari final daha o zamana çok var

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
CL deki büyük başarı şuan bizim diye biliyorum namağlup gruptan çıkan takim en yüksek puan toplayan takim vs , üstünden zaman geçti konusamaya da çok gerek yok suan önemli eskiden daha çok Avrupa da tutunuyordu takımlarımız simdi çabuk gidiyo :D

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
71
28
Bence holiganligi bırakıp konuşmalıyız bazı şeyleri:D holiganca yorum yapmıyorum zaten ben normal konusuyorum biz de gitmeyeli baya oldu en son sergen de gittik fakat CL de bizim ülkemizde başarı yapacak takim hala yok çeyrek final yari final daha o zamana çok var
dostum o zaman Avrupa'yı niye karistiyosunuz birbirimizin rekabetini ne zaman konussak iş Avrupa'ya niye gidiyor

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
dostum o zaman Avrupa'yı niye karistiyosunuz birbirimizin rekabetini ne zaman konussak iş Avrupa'ya niye gidiyor
Bwn konusmuyordu ki bize en son ne zaman cl biseyler denmis yanlış bi yorum eksik yorum ona yorum yaptım duzelttim :D ayriyetten bence de Avrupa konuşmak daha mantıklı belki de en azindan tarafsız mudahalesiz :D

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Baba 2 senedir bas bas bağırıyorum her gün başkan ve teknik direktör değiştiriyoruz şu an teknik direktör kalıcak kulup yapılanmaya gidicek 1 sene sonra başlayacağız gidiyoruz bir yeri sağlamlaştırmaya çalışıyoruz 2 yerin mınakoyuyoruz hem başarı gelmiyor hem de her yerden eksi yazıyor önce kendimizi yönetim ve finansal olarak toparlamamız lazım yoksa en sağlam elit topçular da çeksek şampiyonluk görmemiz daha da uzayacak.

Dipnot:: Adalı uza saafi rüzgar.

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
71
28
Bwn konusmuyordu ki bize en son ne zaman cl biseyler denmis yanlış bi yorum eksik yorum ona yorum yaptım duzelttim :D ayriyetten bence de Avrupa konuşmak daha mantıklı belki de en azindan tarafsız mudahalesiz :D
yaw kardes ne dedigin belli degil avrupa konuşacaksan 30 takımın içinden 24 e giremimissin tel avivden evinde 3 yemissin gorende müdahale olmayinca orda sampiyon oldun sanacak. iki senede 70 puan fark yemişsin hala mudahele diyosun adana demire mudahele ile mi yenildin. bizi yendiğiniz maçta ac hakem yorumlarıni hepsi kirmizi kart haksiz diyor yine de hakem konusmadik takımımızın eleştirdik bu haftayla sizden hicbisey olmaz

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Romanin 24 saat icinde 13 milyon euro bulmasi lazimdi size adami menajerler araciligiyla kakaladilar iste bos bos konusuyorusunuz. Son 10 yilda 2 dogru adam aldiniz onlari da biz bulduk gedsob ve rafa. Bos beles insanlarsiniz ne futbolu biliyor ne de dunyayi takip.ediyorsunuz. ezikliginizi feto propagandasi ile susluyorsunuz.
Olm mal mısın ne fetösü ne kekosu ben diyorum adam öküz ama bir ihtimal iş yapar :) G.tünle mi okuyorsun, beyin de mi problem var evladım. İlk okulu FETÖ'den mi bitirdin?

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
yaw kardes ne dedigin belli degil avrupa konuşacaksan 30 takımın içinden 24 e giremimissin tel avivden evinde 3 yemissin gorende müdahale olmayinca orda sampiyon oldun sanacak. iki senede 70 puan fark yemişsin hala mudahele diyosun adana demire mudahele ile mi yenildin. bizi yendiğiniz maçta ac hakem yorumlarıni hepsi kirmizi kart haksiz diyor yine de hakem konusmadik takımımızın eleştirdik bu haftayla sizden hicbisey olmaz
Sen at gözlüklerini cikar öyle gel konuşalım. Ben bu seneye göre söylemedim sadece. Senin başkanın Gs nin sike yapmadığına kefil olamam diyor Senin eski futbolcularının yeni oynadığı Anadolu kulüplerinde ne hikmetse gs macinda acayiplesiyor ; en çok penaltı atan takımsın turkiyede en az kırmızı kart yiyen takımsın gelmissin burda Beşiktaş Adana maçını konusuyorsun, yukarda zaten yazdim bu sene derbilerde vardık Anadolu kulüplerinde yoktuk oyuncular mac seçti diye sen bi önce güzel oku sonra gel bana yorum yap bu kadar holigan olmana gerek yok bi kere

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Beyler yorum yaparken kimsenin kalbini kırmayın normal görüşlerinizi yazabilirsiniz ama kalp kırmayın.

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
abraham bıtıkla dele alı gıbı ben olsam jk yerıne morata cekerdım

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
CL deki büyük başarı şuan bizim diye biliyorum namağlup gruptan çıkan takim en yüksek puan toplayan takim vs , üstünden zaman geçti konusamaya da çok gerek yok suan önemli eskiden daha çok Avrupa da tutunuyordu takımlarımız simdi çabuk gidiyo :D
sen 1 kere cıktın ve kolaydı guzel basarı ama ceyrek fınal yarı fınal oynamadın surece hatırlanmazsın gs 3 kere ceyrek 3 kerede son 16 oynadı

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
71
28
Sen at gözlüklerini cikar öyle gel konuşalım. Ben bu seneye göre söylemedim sadece. Senin başkanın Gs nin sike yapmadığına kefil olamam diyor Senin eski futbolcularının yeni oynadığı Anadolu kulüplerinde ne hikmetse gs macinda acayiplesiyor ; en çok penaltı atan takımsın turkiyede en az kırmızı kart yiyen takımsın gelmissin burda Beşiktaş Adana maçını konusuyorsun, yukarda zaten yazdim bu sene derbilerde vardık Anadolu kulüplerinde yoktuk oyuncular mac seçti diye sen bi önce güzel oku sonra gel bana yorum yap bu kadar holigan olmana gerek yok bi kere
hangi seneyi konusalim 1 gol ile sampiyon oldugun seneyi konusalim mi orda mudahele varmiydi dij gucler tarafından 😃 en cok taç atan takımda biz miyiz varsa tüm bu verileri atsana bana bu yildan mi bahsediyosun 5 yıldan mi 10 yıldan mi. böyle heybeden sallamak adamlik degil 😃 kardes beni alintilama lutfen cahilce atip tutuyosun cunku zaten sizin kafaya gore arda turanda soyunma odasinda arkadaslar ben gs liyim o yuzden bu maci verin diyordu futbolculara

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
hangi seneyi konusalim 1 gol ile sampiyon oldugun seneyi konusalim mi orda mudahele varmiydi dij gucler tarafından 😃 en cok taç atan takımda biz miyiz varsa tüm bu verileri atsana bana bu yildan mi bahsediyosun 5 yıldan mi 10 yıldan mi. böyle heybeden sallamak adamlik degil 😃 kardes beni alintilama lutfen cahilce atip tutuyosun cunku
Konunun adamlıkla ne alakasi var sen bi haddini bil oyle konus ben yukarda kendi takımımı bile eleştirdim sen takımım da takımım diyorsun bide üstüne gelip burada adamlıktan açıyorsun. Konuşturma beni bence daha fazla , çok adamsan ....

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
2020 den beri şu forumdayim ilk defa biriyle ikili munakasaya giriyorum , ilginç konu da ne saçma bi konu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...