- 1,224
- 525
- 113
En azından bizde ardanın yedeği olabilecek rafa var sizde rafa seviyesinde kaç tane ortasaha var ?Rafa iyi futbolcu realde ardanın yedegi olur
En azından bizde ardanın yedeği olabilecek rafa var sizde rafa seviyesinde kaç tane ortasaha var ?Rafa iyi futbolcu realde ardanın yedegi olur
iyimis bence 10 yılda bir sampiyonlar ligi gibi dev bir organisyonda gruptan çıkmak 😃 120 yıllık tarihlerinde sadce bir kere cikmis takimlar var 😃😃 ve bunlar 10 yildir çıkmıyoruz diye bizi elestiriyor ne büyüksün GalatasarayGs en son 2014 de cikti yanlış hatırlamıyorsam![]()
Yaww he he essek bağırır köylü bişey oldu sanarmisiyimis bence 10 yılda bir sampiyonlar ligi gibi dev bir organisyonda gruptan çıkmak 😃 120 yıllık tarihlerinde sadce bir kere cikmis takimlar var 😃😃 ve bunlar 10 yildir çıkmıyoruz diye bizi elestiriyor ne büyüksün Galatasaray
Bence holiganligi bırakıp konuşmalıyız bazı şeyleriiyimis bence 10 yılda bir sampiyonlar ligi gibi dev bir organisyonda gruptan çıkmak 😃 120 yıllık tarihlerinde sadce bir kere cikmis takimlar var 😃😃 ve bunlar 10 yildir çıkmıyoruz diye bizi elestiriyor ne büyüksün Galatasaray
dostum o zaman Avrupa'yı niye karistiyosunuz birbirimizin rekabetini ne zaman konussak iş Avrupa'ya niye gidiyorBence holiganligi bırakıp konuşmalıyız bazı şeyleriholiganca yorum yapmıyorum zaten ben normal konusuyorum biz de gitmeyeli baya oldu en son sergen de gittik fakat CL de bizim ülkemizde başarı yapacak takim hala yok çeyrek final yari final daha o zamana çok var
Bwn konusmuyordu ki bize en son ne zaman cl biseyler denmis yanlış bi yorum eksik yorum ona yorum yaptım duzelttimdostum o zaman Avrupa'yı niye karistiyosunuz birbirimizin rekabetini ne zaman konussak iş Avrupa'ya niye gidiyor
yaw kardes ne dedigin belli degil avrupa konuşacaksan 30 takımın içinden 24 e giremimissin tel avivden evinde 3 yemissin gorende müdahale olmayinca orda sampiyon oldun sanacak. iki senede 70 puan fark yemişsin hala mudahele diyosun adana demire mudahele ile mi yenildin. bizi yendiğiniz maçta ac hakem yorumlarıni hepsi kirmizi kart haksiz diyor yine de hakem konusmadik takımımızın eleştirdik bu haftayla sizden hicbisey olmazBwn konusmuyordu ki bize en son ne zaman cl biseyler denmis yanlış bi yorum eksik yorum ona yorum yaptım duzelttimayriyetten bence de Avrupa konuşmak daha mantıklı belki de en azindan tarafsız mudahalesiz
![]()
Olm mal mısın ne fetösü ne kekosu ben diyorum adam öküz ama bir ihtimal iş yaparRomanin 24 saat icinde 13 milyon euro bulmasi lazimdi size adami menajerler araciligiyla kakaladilar iste bos bos konusuyorusunuz. Son 10 yilda 2 dogru adam aldiniz onlari da biz bulduk gedsob ve rafa. Bos beles insanlarsiniz ne futbolu biliyor ne de dunyayi takip.ediyorsunuz. ezikliginizi feto propagandasi ile susluyorsunuz.
Sen at gözlüklerini cikar öyle gel konuşalım. Ben bu seneye göre söylemedim sadece. Senin başkanın Gs nin sike yapmadığına kefil olamam diyor Senin eski futbolcularının yeni oynadığı Anadolu kulüplerinde ne hikmetse gs macinda acayiplesiyor ; en çok penaltı atan takımsın turkiyede en az kırmızı kart yiyen takımsın gelmissin burda Beşiktaş Adana maçını konusuyorsun, yukarda zaten yazdim bu sene derbilerde vardık Anadolu kulüplerinde yoktuk oyuncular mac seçti diye sen bi önce güzel oku sonra gel bana yorum yap bu kadar holigan olmana gerek yok bi kereyaw kardes ne dedigin belli degil avrupa konuşacaksan 30 takımın içinden 24 e giremimissin tel avivden evinde 3 yemissin gorende müdahale olmayinca orda sampiyon oldun sanacak. iki senede 70 puan fark yemişsin hala mudahele diyosun adana demire mudahele ile mi yenildin. bizi yendiğiniz maçta ac hakem yorumlarıni hepsi kirmizi kart haksiz diyor yine de hakem konusmadik takımımızın eleştirdik bu haftayla sizden hicbisey olmaz
Sen çıldırmışsın.abraham bıtıkla dele alı gıbı ben olsam jk yerıne morata cekerdım
sen 1 kere cıktın ve kolaydı guzel basarı ama ceyrek fınal yarı fınal oynamadın surece hatırlanmazsın gs 3 kere ceyrek 3 kerede son 16 oynadıCL deki büyük başarı şuan bizim diye biliyorum namağlup gruptan çıkan takim en yüksek puan toplayan takim vs , üstünden zaman geçti konusamaya da çok gerek yok suan önemli eskiden daha çok Avrupa da tutunuyordu takımlarımız simdi çabuk gidiyo![]()
hangi seneyi konusalim 1 gol ile sampiyon oldugun seneyi konusalim mi orda mudahele varmiydi dij gucler tarafından 😃 en cok taç atan takımda biz miyiz varsa tüm bu verileri atsana bana bu yildan mi bahsediyosun 5 yıldan mi 10 yıldan mi. böyle heybeden sallamak adamlik degil 😃 kardes beni alintilama lutfen cahilce atip tutuyosun cunku zaten sizin kafaya gore arda turanda soyunma odasinda arkadaslar ben gs liyim o yuzden bu maci verin diyordu futbolcularaSen at gözlüklerini cikar öyle gel konuşalım. Ben bu seneye göre söylemedim sadece. Senin başkanın Gs nin sike yapmadığına kefil olamam diyor Senin eski futbolcularının yeni oynadığı Anadolu kulüplerinde ne hikmetse gs macinda acayiplesiyor ; en çok penaltı atan takımsın turkiyede en az kırmızı kart yiyen takımsın gelmissin burda Beşiktaş Adana maçını konusuyorsun, yukarda zaten yazdim bu sene derbilerde vardık Anadolu kulüplerinde yoktuk oyuncular mac seçti diye sen bi önce güzel oku sonra gel bana yorum yap bu kadar holigan olmana gerek yok bi kere
Konunun adamlıkla ne alakasi var sen bi haddini bil oyle konus ben yukarda kendi takımımı bile eleştirdim sen takımım da takımım diyorsun bide üstüne gelip burada adamlıktan açıyorsun. Konuşturma beni bence daha fazla , çok adamsan ....hangi seneyi konusalim 1 gol ile sampiyon oldugun seneyi konusalim mi orda mudahele varmiydi dij gucler tarafından 😃 en cok taç atan takımda biz miyiz varsa tüm bu verileri atsana bana bu yildan mi bahsediyosun 5 yıldan mi 10 yıldan mi. böyle heybeden sallamak adamlik degil 😃 kardes beni alintilama lutfen cahilce atip tutuyosun cunku