Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Transfer 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
71
28
Konunun adamlıkla ne alakasi var sen bi haddini bil oyle konus ben yukarda kendi takımımı bile eleştirdim sen takımım da takımım diyorsun bide üstüne gelip burada adamlıktan açıyorsun. Konuşturma beni bence daha fazla , çok adamsan ....
o en cok penaltı en cok kirmizi verileri verdin ya ben gercek verileri biliyorum oyle olmadığını sen oyle oldugu ile ilgili veri yada link atmazsab adam değilsin çünku soykediginin arkasinda olmuyorsun

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
o en cok penaltı en cok kirmizi verileri verdin ya ben gercek verileri biliyorum oyle olmadığını sen oyle oldugu ile ilgili veri yada link atmazsab adam değilsin çünku soykediginin arkasinda olmuyorsun
Yav sen çok mu adamsın daha takımının en son ne zaman CL de gruptan çıktığını bilmiyorsun başkalarına sallıyorsun, bütün Türkiye biliyor Gs bu ligde kırmızı kartı en az gören takımdır Avrupa da da çatır çatır 2 max 3 macta 1 tane görüyor hasbinallah ya sen nerden çıktın benim başıma:D

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
Besiktas transfer konusunda Gs muhabbeti yapıyor git kendine konu aç orda konuş burda insanları kışkırtma

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
71
28
Sen at gözlüklerini cikar öyle gel konuşalım. Ben bu seneye göre söylemedim sadece. Senin başkanın Gs nin sike yapmadığına kefil olamam diyor Senin eski futbolcularının yeni oynadığı Anadolu kulüplerinde ne hikmetse gs macinda acayiplesiyor ; en çok penaltı atan takımsın turkiyede en az kırmızı kart yiyen takımsın gelmissin burda Beşiktaş Adana maçını konusuyorsun, yukarda zaten yazdim bu sene derbilerde vardık Anadolu kulüplerinde yoktuk oyuncular mac seçti diye sen bi önce güzel oku sonra gel bana yorum yap bu kadar holigan olmana gerek yok bi kere
at gözlüğü falan diyor bunu alin başımdan alintilamas beni diyorum yine alintiliyor @Shellac

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
904
113
gerçekten inanılmaz ya :D ben seni burda birakiyorum sen kendi kendine konus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...