- 2,597
- 727
- 113
Fenerbahçe uyuyor daha
Dahl mi ? Geçen sene alamadık ve adam Benficanin banko oyuncusu alamayiz Walker Peters bitecekBenfikanin sol Beki de tamam
aynen öyle okudum yazdıklarını- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Farkındaysan dalga geçenler sadece malum takımlılar tek isteğim Beşiktaş'ımın armasina yakışır oyun olup şunları susturması hakkımızda hayırlısı olsun üstadWalker bitmis bu arada aciklanir,ayrica sol on kanatla gorusuluyo oda 10 a falan bitcekmis bence ya gralish yada son
Sen şimdi beşiktaşlı olarak Tammy Abraham'ı istiiyor musun yani ? Adam kafada futbolu bitirmişFarkındaysan dalga geçenler sadece malum takımlılar tek isteğim Beşiktaş'ımın armasina yakışır oyun olup şunları susturması hakkımızda hayırlısı olsun üstad
Şu şekil futboldan anlayacaksın aslanım benim devam..Sen şimdi beşiktaşlı olarak Tammy Abraham'ı istiiyor musun yani ? Adam kafada futbolu bitirmiş
Adamın son 3 senesi.
İtalya lig maçlarında 74 maçta 12 golü var.
Uefa'da 18 maçta 1 golü
Şampiyonlar liginde 9 maçta 2 golü
Sen bu adamın size faydalı olacağını düşünyorsan ne biliyim .d
Kyle Walker Petters Tr ligi için Standart yararlı olacaktır ama ne kadar şüpheli.
,Ekli dosyayı görüntüle 806421
Şu şekil futboldan anlayacaksın aslanım benim devam..
Dediğim gibi malum camia ilgimi çekmiyor vereceğim tonlarca cevap var ama kendime saygısızlık sana hayatta üstün başarılarBunuda altına bırakayım 2. Batshuayi vakası sizi bekliyor bu daha kötü POAKSDOPIKSAPOIDÖMAÇDAYükleniyor…
x.com
Çekmesin kanka Rakibin Jhon duran alıyor diğeri Osimhen , Sen kafasında futbol olmayan AbrahamDediğim gibi malum camia ilgimi çekmiyor vereceğim tonlarca cevap var ama kendime saygısızlık sana hayatta üstün başarılar
5,6 tane rafa seviyesinde adam alırsak sizle değil real madrid ile yarışırızBjk ile yarismak istiyoruz artik fener baydi..umarim 5- 6 tane rafa seviyesinde adam alirlar.
Rafa iyi futbolcu realde ardanın yedegi olur5,6 tane rafa seviyesinde adam alırsak sizle değil real madrid ile yarışırız
Ben de bjklileri elestirmek istemiyorum. Hep ovulmek istiyorlar, biz de övüyoruz. Sonra 40 puan fark yeyince boyle 1 kac gun kendilerini sorguluyorlar ama 3.gün gene haydaa başlıyorlarÇekmesin kanka Rakibin Jhon duran alıyor diğeri Osimhen , Sen kafasında futbol olmayan Abraham
Ben normal bir eleştiri yaptım. Siz eleştiriye kapalısınız diğer takımlara değil xD
27 yaşında forvet almış adamlar daha ne olmasini bekliyorsun dostum bjk nin problemi hemen cozulucek bir durum değil zaten 2-3 senede anca toparlanır yorumlarda massallah sanki tammy bal liginden gelmiş futbolcu gibi konuşuyorsun tamam 10 üzerinden 10 değil lakin öylede çöp topçu da değil yani artı olarak bjkde zenci forvet hep iş yapmisdir aç tarihine bakÇekmesin kanka Rakibin Jhon duran alıyor diğeri Osimhen , Sen kafasında futbol olmayan Abraham
Ben normal bir eleştiri yaptım. Siz eleştiriye kapalısınız diğer takımlara değil xD
Bak bilader bjk ve FB ile hep olay çıkarıyorsun sonrada karı gibi kaçıyorsun bjk ile birşey soyleme azıma geleni söylerim sanaBen de bjklileri elestirmek istemiyorum. Hep ovulmek istiyorlar, biz de övüyoruz. Sonra 40 puan fark yeyince boyle 1 kac gun kendilerini sorguluyorlar ama 3.gün gene haydaa başlıyorlar
Pensilvanya mi diyelim anlamadımBen de bjklileri elestirmek istemiyorum. Hep ovulmek istiyorlar, biz de övüyoruz. Sonra 40 puan fark yeyince boyle 1 kac gun kendilerini sorguluyorlar ama 3.gün gene haydaa başlıyorlar
Namağlup şampiyon olucaz diye gotlerini yirttilar Okan da dahil aw bjk koyup geçince yok 20 puan fark attığımız takım dediler ulan işte bukadar aptal ordusu GS yonetimi Avrupa'da bu halde bir takımdan lider ve bu kadroyla bukadar kalitesiz kadrosu olan takımı yeneme azına geleni söylerler ama bunlar olayı yanlış anlıyorlar busenede koyar geçeriz bu GS ye olur biterBeşiktaş şu bitik haliyle bile bu sene hepinizin içinden geçti diye mi dertlisiniz namağlup şampiyon olamadınız diye mi .. adımız yeter