- 4,366
- 1,918
- 113
Bjk cevirir sımdı
ne kardeş amacın ne senin elendik işte göz var neyin alayını yapıyorsunBjk cevirir sımdı
DedikEv 1 5 üste evi tefecilerw ipotek ettirdim
Emin ol bjk bile o piyasa değeri takıma kaybederBaşakşehirin oynadığı takımın piyasa değer 5 milyon
Emin ol bu bjkli öküzler onlardan bile 5 yerdi.tüm özeller tüm paramı mahvetti bu salaklar sadece kgvar oynadım o bile yattı.Bi daha BJK adini bile duymak istemiyorum beceriksiz köpekler ruhsuz takimBaşakşehirin oynadığı takımın piyasa değer 5 milyon
Bulgaristan takımı oda BJK cidden gidişatı iyi değil kulübü Anadolu kulübü haline getirecekler az kaldiEmin ol bu bjkli öküzler onlardan bile 5 yerdi.tüm özeller tüm paramı mahvetti bu salaklar sadece kgvar oynadım o bile yattı.Bi daha BJK adini bile duymak istemiyorum beceriksiz köpekler ruhsuz takim
acil kilitle konuyu acill
ne yapalım peki?Kadro yeterli değil. Merkez orta sahada Kayra Yılmazla Ege Tıknaz'ı görünce zaten bu ne lan diyor insan. Sen git Abraham, Rafa Silva gibi yıldızları al ama orta sahada bunlar oynasın. Ferrariye lpg taktırmak gibi birşey
Milli takım kadrolarında falan oluyor genelde bu kadar birbirine denk olmayan oyuncuların aynı takımda oynaması
Dost kim ne yazsin herşey ortada zaten yeminle ben GS liyım ama ben üzülüyorum çok yazıkacil @Daimon konuyu kitler misin birisi ters bir şey yazacak sonra cevap vermek zorunda kalacağım
Bizim yapacağımız birşey yok. Paraya kıyıp 1-2 tane A kalite merkez orta saha alacaklar. Yoksa Abraham'a Rafa Silva'ya verilen paralara yazıkne yapalım peki?
imkan olsa zaten alırlar imkan yokki 2 dakika da 2 hata yapan oyuncuyu oynatmak zorunda kalıyor orta saha daBizim yapacağımız birşey yok. Paraya kıyıp 1-2 tane A kalite merkez orta saha alacaklar. Yoksa Abraham'a Rafa Silva'ya verilen paralara yazık
O zaman da harcanan paranın anlamı kalmıyor. Gerçi Orkun, Gedson var. Ama bu takıma a seviye bir ön libero şartimkan olsa zaten alırlar imkan yokki 2 dakika da 2 hata yapan oyuncuyu oynatmak zorunda kalıyor orta saha da
gedson gitti spartak'aO zaman da harcanan paranın anlamı kalmıyor. Gerçi Orkun, Gedson var. Ama bu takıma a seviye bir ön libero şart
O zaman hem libero hem merkez oyuncu lazım 😁 İyi bir kadro aslında ama 1-2 takviye şartgedson gitti spartak'a