Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Shakhtar Deplasmanında

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Başakşehirin oynadığı takımın piyasa değer 5 milyon
Emin ol bu bjkli öküzler onlardan bile 5 yerdi.tüm özeller tüm paramı mahvetti bu salaklar sadece kgvar oynadım o bile yattı.Bi daha BJK adini bile duymak istemiyorum beceriksiz köpekler ruhsuz takim

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Emin ol bu bjkli öküzler onlardan bile 5 yerdi.tüm özeller tüm paramı mahvetti bu salaklar sadece kgvar oynadım o bile yattı.Bi daha BJK adini bile duymak istemiyorum beceriksiz köpekler ruhsuz takim
Bulgaristan takımı oda BJK cidden gidişatı iyi değil kulübü Anadolu kulübü haline getirecekler az kaldi

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Kadro yeterli değil. Merkez orta sahada Kayra Yılmazla Ege Tıknaz'ı görünce zaten bu ne lan diyor insan. Sen git Abraham, Rafa Silva gibi yıldızları al ama orta sahada bunlar oynasın. Ferrariye lpg taktırmak gibi birşey

Milli takım kadrolarında falan oluyor genelde bu kadar birbirine denk olmayan oyuncuların aynı takımda oynaması

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
acil @Daimon konuyu kitler misin birisi ters bir şey yazacak sonra cevap vermek zorunda kalacağım

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Kadro yeterli değil. Merkez orta sahada Kayra Yılmazla Ege Tıknaz'ı görünce zaten bu ne lan diyor insan. Sen git Abraham, Rafa Silva gibi yıldızları al ama orta sahada bunlar oynasın. Ferrariye lpg taktırmak gibi birşey

Milli takım kadrolarında falan oluyor genelde bu kadar birbirine denk olmayan oyuncuların aynı takımda oynaması
ne yapalım peki?

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,509
5,098
113
skor bilmişiz rollıng bakıyesınde :cool:

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Bizim yapacağımız birşey yok. Paraya kıyıp 1-2 tane A kalite merkez orta saha alacaklar. Yoksa Abraham'a Rafa Silva'ya verilen paralara yazık
imkan olsa zaten alırlar imkan yokki 2 dakika da 2 hata yapan oyuncuyu oynatmak zorunda kalıyor orta saha da

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
imkan olsa zaten alırlar imkan yokki 2 dakika da 2 hata yapan oyuncuyu oynatmak zorunda kalıyor orta saha da
O zaman da harcanan paranın anlamı kalmıyor. Gerçi Orkun, Gedson var. Ama bu takıma a seviye bir ön libero şart

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
962
113
Bu sezon Beşiktaş kimle oynarsa direk rakibine verin