Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş - Samsunspor

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
7,998
113
beyler holigan hayvan gibi abandi bjk maçına ben bol gollü ve bjk asla kazanamaz diyorum. sizin tahminleriniz nedir?

skor olarak 2-2 1-2 veya 1-3 kart ve p6 olur var olur. korner üst. olur diyorum veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda. sizin yorumlariniz nedir.?? kasam olsa tekden samsuna girerdim. 3 kusür orani var..

17427.jpg

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,368
10,617
113
beyler holigan hayvan gibi abandi bjk maçına ben bol gollü ve bjk asla kazanamaz diyorum. sizin tahminleriniz nedir?

skor olarak 2-2 1-2 veya 1-3 kart ve p6 olur var olur. korner üst. olur diyorum veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda. sizin yorumlariniz nedir.?? kasam olsa tekden samsuna girerdim. 3 kusür orani var..

Ekli dosyayı görüntüle 888056
Samsun dediğin gibi parçalar maçı vermez

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,895
2,857
113
veya tam terside olabilir 0-0 bitebilir türk ligi sonucda
Seri A da juventus- napoli maçı 0-0 bitince sorun yok, premier ligde chelsea tottenham 0-0 bitince sorun yok Türkiye liginde Bjk - samsun 0-0 bitince klasik Türkiye çöp ligi he öyle mi 😂

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,198
459
83

bjk koyar gecer samsun kim mk

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,992
3,647
113
Bas 50 k beşiktaşa tertemizzzz

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,005
8,537
113

Ms1 handikap 1 1/1 banko

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,258
9,787
113

Bjkye yüklenin beyler o zaman

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
7,998
113
valla holigan butün özelleri bjk ye kitledi bende kazanicam bjk kazanirsa ama umudum yok bu holigan boşuna besiktasa abanmaz ayrica oran 1.90 lardan yukselmiş besiktas 2 kusure çikmiş

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,438
12,118
113

Bu muhteşem bir öngörü değil şu an Beşiktaş'ın durumundan dolayı çoğu insan zaten takılabileceğini düşünüyor, sırf bu yüzden düz de bitebilir bu maç. Bence kg gol oynamak en temizi.

sseyhan

taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,307
416
83
Bjk 2 farklı alacak samsunun pohpohlanmasi bir yere kadar

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,917
14,068
113
Maç sonucu 3-0🔥🔥🔥

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,258
9,787
113
Benim normalde sporla çok işim yok dost maksat hedef tamamlamak hedefi tamamlayınca kumarı flan bırakıyorum zaten boku çıkmaya başladı
Ben 2 gündür oynamıyorum ortalık çok karıştı bekliyorum sadece. Film dizi izliyorum tutuyorum kendimi

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,917
14,068
113
Bugün kendimi feda ediyorum bjk ye 100 k geçiyorum bakalım ya BJK bana kaycak yada ben siteye
Şimdiden kazancın daim olsun dostum,o para olsaydı bende yapmıştım aynısını,haftaya derbi maçı var mutlak galibiyet lazım b nde varım demek için lamisi cimisi yok bu işin sadece kafa karıştırmak istemişler Samsun gol dahi atamaz 3-0

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,992
3,647
113
Ben 2 gündür oynamıyorum ortalık çok karıştı bekliyorum sadece. Film dizi izliyorum tutuyorum kendimi
En iyisi devlet çok el atmaya basladı bu gidişle vazalinsiz kayacaklar en iyisi bırakmak benimde az kaldı hedefime gerekirse tedavi görüp bırakıcam