- 21,532
- 12,745
- 113
Noldu lan bana laf mı soktu girişleri dkmdd@fearjr1992 a laf attim timarhane derken kizmaz zaten benim gibi delidir demi @fearjr1992 dostum ggf
Noldu lan bana laf mı soktu girişleri dkmdd@fearjr1992 a laf attim timarhane derken kizmaz zaten benim gibi delidir demi @fearjr1992 dostum ggf
He hfgfNoldu lan bana laf mı soktu girişleri dkmdd
Slot dan vazgeç sana oyun tavsiyesi vereyim slota verdiğini buna ver inan 3 versen 5 alırsın ama alırson sadece sabır ve dirayet lazımGameof bi iki site daha denedim olmuyor hiç bi şekilde hani dibi gördükten sonra yukselis olurdu derlerdi ama ben yukselemiyorum yalanmış puaha
Varsa 200 daha ben isticem dost puahah@Beşiktaş ın 11 kişiye attığı 200 tl leri geri atın adamda para kalmadı
😆😆
Neymiş oSlot dan vazgeç sana oyun tavsiyesi vereyim slota verdiğini buna ver inan 3 versen 5 alırsın ama alırson sadece sabır ve dirayet lazım
Bir gün bizim gibi konusacaksin diye çok korkuyorum puahaHe hfgf
Adam donuna kadar verdi erhanım yeni Sponsor bekleniyorVarsa 200 daha ben isticem dost puahah
Biz donuda almadan bırakmayız dost puahaAdam donuna kadar verdi erhanım yeni Sponsor bekleniyor
@Enişte ver ondan Seher Yıldızı donunu erhanaBiz donuda almadan bırakmayız dost puaha
7 yaşından beri Seher yıldızı giyiyormuş ne de olsa eski toprakEn kaliteli donlarda onda var @Enişte varer
Ama çok kalitesiz be çok patlıtor bak bana dolcegabbana don giyiyorum bu dünyada popona değer vericeksin enişte gidiyor dedeye değer veriyor7 yaşından beri Seher yıldızı giyiyormuş ne de olsa eski toprak
😄😄😄
Prenses gösterip elletmeyince baktı olmuyor Dedeye domaldıAma çok kalitesiz be çok patlıtor bak bana dolcegabbana don giyiyorum bu dünyada popona değer vericeksin enişte gidiyor dedeye değer veriyor
Geçen enişte geldi gene anlatıyor hani 50k gelip bize atsa dedeye atıcana o para değerlenir ama yok illa dede diyorPrenses gösterip elletmeyince baktı olmuyor Dedeye domaldı
😆😆😆
3 güm bekle dedi bana 2 gün geçti kaldı 1 günGeçen enişte geldi gene anlatıyor hani 50k gelip bize atsa dedeye atıcana o para değerlenir ama yok illa dede diyor
Yok konusmayiz 🤣Bir gün bizim gibi konusacaksin diye çok korkuyorum puaha
Yarın mı enişte bizden habersiz dede ile anlaşma mı yaptı da kazancak3 güm bekle dedi bana 2 gün geçti kaldı 1 gün
Yarın zenginmişiz
Ya bu ne anlatıyor gene tımarhaneden kaçmış gelmişSlot dan vazgeç sana oyun tavsiyesi vereyim slota verdiğini buna ver inan 3 versen 5 alırsın ama alırson sadece sabır ve dirayet lazım