Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş | Padişahbet | Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,421
14,802
113
Adamsın Mayko zaten dosyayı kapatırsa doktora saldıracağım onun dosyasını da alacağım Madem beni gönderiyor yatacağız bir dosya daha yapalım 😄
Pyhahshaa ya la ağa ne adamsın ya 😂😂😂😂 sesli güldüm

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,540
23,787
113
Bişey olmaz rahat ol inşallah istediğin gibi olur muro
İnşallah da dayı gözünün yaşına bakmıyor direkt kapatıyor gönderiyormuş ya çok arkadaşım böyle gitti de inşallah bize denk gelmez bu kadardır denetim görüyoruz hastanede çalıştık adliyede çalıştık imzaya gittik denetime gittik hep boşa gidecek bunlar

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,421
14,802
113
İnşallah da dayı gözünün yaşına bakmıyor direkt kapatıyor gönderiyormuş ya çok arkadaşım böyle gitti de inşallah bize denk gelmez bu kadardır denetim görüyoruz hastanede çalıştık adliyede çalıştık imzaya gittik denetime gittik hep boşa gidecek bunlar
Bide kesebilsen şu mamayı varya kadim dostum hiçbir eksiğin yok

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,460
12,635
113
Sen onları yaptıysan sorun yok rahat ol ceza evlerinde yer yok yatmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...