- 50,556
- 23,794
- 113
Hahhahahaha@sinansrml63 bol şanslar
Hahhahahaha@sinansrml63 bol şanslar
Bişey olmaz rahat ol inşallah istediğin gibi olur muroDayııııııııı
Dua et benim için Sen güzel insansın yarın cezaya gitmeyeyim
Adamsın Mayko zaten dosyayı kapatırsa doktora saldıracağım onun dosyasını da alacağım Madem beni gönderiyor yatacağız bir dosya daha yapalım 😄TCK maddesi bu sefer sana olumlu gelsin murom dualrmiz seninle
Pyhahshaa ya la ağa ne adamsın ya 😂😂😂😂 sesli güldümAdamsın Mayko zaten dosyayı kapatırsa doktora saldıracağım onun dosyasını da alacağım Madem beni gönderiyor yatacağız bir dosya daha yapalım 😄
Oldu sayOlur mu be abi
İnşallah da dayı gözünün yaşına bakmıyor direkt kapatıyor gönderiyormuş ya çok arkadaşım böyle gitti de inşallah bize denk gelmez bu kadardır denetim görüyoruz hastanede çalıştık adliyede çalıştık imzaya gittik denetime gittik hep boşa gidecek bunlarBişey olmaz rahat ol inşallah istediğin gibi olur muro
Bide kesebilsen şu mamayı varya kadim dostum hiçbir eksiğin yokİnşallah da dayı gözünün yaşına bakmıyor direkt kapatıyor gönderiyormuş ya çok arkadaşım böyle gitti de inşallah bize denk gelmez bu kadardır denetim görüyoruz hastanede çalıştık adliyede çalıştık imzaya gittik denetime gittik hep boşa gidecek bunlar
Biliyorum da o beni geriye götürüyor işte maykomBide kesebilsen şu mamayı varya kadim dostum hiçbir eksiğin yok
Ödeme işlemi yapılmıştırTebrikler ikramiye kazandınız
Zor agcim senin imthanda vallaha nediyim sonumuz hayırlı olsun muromBiliyorum da o beni geriye götürüyor işte maykom
Sen onları yaptıysan sorun yok rahat ol ceza evlerinde yer yok yatmayaİnşallah da dayı gözünün yaşına bakmıyor direkt kapatıyor gönderiyormuş ya çok arkadaşım böyle gitti de inşallah bize denk gelmez bu kadardır denetim görüyoruz hastanede çalıştık adliyede çalıştık imzaya gittik denetime gittik hep boşa gidecek bunlar
Bro vallaha yerde yatiriyolar gene yatiriyolar onlar için sorun ykSen onları yaptıysan sorun yok rahat ol ceza evlerinde yer yok yatmaya
Şartlar çok ağırBro vallaha yerde yatiriyolar gene yatiriyolar onlar için sorun yk