- 39,368
- 38,178
- 113
Sen 2020 de süresiz ban yemiştin dost mahkumiyet kalktimiBen olmasam kupon gelmezdi asjsjsjkjas
Sen 2020 de süresiz ban yemiştin dost mahkumiyet kalktimiBen olmasam kupon gelmezdi asjsjsjkjas
Bol şansBol şanslar dostlar
Biz senin cekimini bekledik te millet beklememiz galiba ben atıyorum başkası kapmadan puahaParamız geldi de iban atmmaissinix yani iban atan çokta atacağım iki kişi atmamış
Sağlık olsun dostBeyler gelemdi henüz![]()
Dostum bunu her beni gördüğünde soracak mısın. Daha geçen günde sormuştun 😂😂Sen 2020 de süresiz ban yemiştin dost mahkumiyet kalktimi![]()
Hemen Atalım feromm 😂😂😂Paramız geldi de iban atmmaissinix yani iban atan çokta atacağım iki kişi atmamış
2020yi nereden hatırlıyorsun dostSen 2020 de süresiz ban yemiştin dost mahkumiyet kalktimi![]()
Derin Devlet gibi adam valla puaha2020yi nereden hatırlıyorsun dost
Valla onu bende çok merak ediyorum asjsksksks2020yi nereden hatırlıyorsun dost
Özür dilerim sorduysam geçen seni görünce aklıma geldide sormadım şansım özür dilerimDostum bunu her beni gördüğünde soracak mısın. Daha geçen günde sormuştun 😂😂
Yok kardeşim sıkıntı yok. Şansın daim olsunÖzür dilerim sorduysam geçen seni görünce aklıma geldide sormadım şansım özür dilerim
Dost seninle birlikte bir dostumuz daha ban yemişti ordan aklımda kalmışValla onu bende çok merak ediyorum asjsksksks
Kupon gelecekmi dostÖzür dilerim sorduysam geçen seni görünce aklıma geldide sormadım şansım özür dilerim
Bizim ödülü atta gidelim artık dost puahahÖzür dilerim sorduysam geçen seni görünce aklıma geldide sormadım şansım özür dilerim
İban atıyorumÖzür dilerim sorduysam geçen seni görünce aklıma geldide sormadım şansım özür dilerim
Erhana at ona attımİban atıyorum
İman dolu kalbimle seviyorum seni dostİban atıyorum