- 43,424
- 7,839
- 113
Bıkmadınız mı aga bana dalmaktan@ahmetc10 yoktun dost aylar yıllar oldu özledik seni
Bıkmadınız mı aga bana dalmaktan@ahmetc10 yoktun dost aylar yıllar oldu özledik seni
Barrinozm senin 200 lirayı verdimi sanaWonnn be tebrik ederim
Ooooo ahmetim hoşgeldim paşamBıkmadınız mı aga bana dalmaktan
Cok özledik la seni sensiz zaman geçmiyordu hosgeldinBıkmadınız mı aga bana dalmaktan
İşine bak erhanCok özledik la seni sensiz zaman geçmiyordu hosgeldin
Dostum seni sevdiğimizden takılıyoruzBıkmadınız mı aga bana dalmaktan
Yürek mi yedin güzel kardeşim bana dayilaniyonİşine bak erhan
Ahmet askerden yeni gelmiş gibisin ne böyle bu tavırlarİşine bak erhan
Gönlümüz zengin bizimGizli zengin sanada merhaba
Bi edalar bi afralar bi tafralarYürek mi yedin güzel kardeşim bana dayilaniyon
Bi Ahmet kalmıştı bize laf etmeyen oda etti sukur rahatladikBi edalar bi afralar bi tafralar
Cebinde zengin sanki puaha Allah gönlüne göre versinGönlümüz zengin bizim
@Baronizm sahtekar üçkağıtçı dolandırıcı dost nerelerdesinBarrinozm senin 200 lirayı verdimi sana
Puhahaha vermemis@Baronizm sahtekar üçkağıtçı dolandırıcı dost nerelerdesin
Tartışma istemiyoruz reis..Ahmet askerden yeni gelmiş gibisin ne böyle bu tavırlar
Valla ahmet bi geldi pir geldi ben adami sevdiğim için bir iki cümle kurdum dost mesajları sende görüyorsun milletin her günü ayni geçmiyor demek sikinti yok dostTartışma istemiyoruz reis..
Reis ben küçük kardeşimiz ahmeti sakinleştiriyordum ılay bana nasıl geldiTartışma istemiyoruz reis..
FerhatBeyler iptal edilmiş yenidne verdidm
Teşekkürler ilgi alaka içinReis ben küçük kardeşimiz ahmeti sakinleştiriyordum ılay bana nasıl geldi
Ahmet gitmiş utanmadan beni raporlamış ahmet daha rollerde ödül alamıcak haberi yok yazık etti kendine neyseValla ahmet bi geldi pir geldi ben adami sevdiğim için bir iki cümle kurdum dost mesajları sende görüyorsun milletin her günü ayni geçmiyor demek sikinti yok dost