- 23,932
- 22,351
- 113
Besiktasin cekimi gelsin forumdan uzaklasim 3 4 saat olacak gibi değil çünkü piahahTeşekkürler ilgi alaka için
Besiktasin cekimi gelsin forumdan uzaklasim 3 4 saat olacak gibi değil çünkü piahahTeşekkürler ilgi alaka için
Zaten katılmıyorum rollere sayenizde 😅😅Ahmet gitmiş utanmadan beni raporlamış ahmet daha rollerde ödül alamıcak haberi yok yazık etti kendine neyse
Sus dost sende adama birsey deme artik kisi kendine yakışanı yapar bosevrrAhmet gitmiş utanmadan beni raporlamış ahmet daha rollerde ödül alamıcak haberi yok yazık etti kendine neyse
Ben naptım ahmet raporlarken utanmadın mı paşam katılmazsan katılma bana faydası neZaten katılmıyorum rollere sayenizde 😅😅
La yok severim cocugu da boş yaptı neyse uzatmaya gerek yok dağılalım pardon @Beşiktaş paramı at gidicemSus dost sende adama birsey deme artik kisi kendine yakışanı yapar bosevrr
Ben ve wasil vardık listede sen hangi ara girdin listeye puahhaLa yok severim cocugu da boş yaptı neyse uzatmaya gerek yok dağılalım pardon @Beşiktaş paramı at gidicem
göklerden bi işaret ödül diye bişey dedi o bu sanırımBen ve wasil vardık listede sen hangi ara girdin listeye puahha
Dost ben rapor etmedim ben kendimi yok etmedim dimiAhmet gitmiş utanmadan beni raporlamış ahmet daha rollerde ödül alamıcak haberi yok yazık etti kendine neyse
Gfbridvana var sana yok dost malesefDost ben rapor etmedim ben kendimi yok etmedim dimi
Duygularım darmadağın anlayamazsınGfbridvana var sana yok dost malesef
Askerde azer babayı çok dinlerdim duygularim da karma karisiktiDuygularım darmadağın anlayamazsın
Ben olmuşum arebesk zatenDuygularım darmadağın anlayamazsın
teşekkürBol şanslar kardeşim
45.60 dk arası geliyorBeyler gelemdi henüz![]()
Hep @wasil yüzünden onun ismi bir yerde oldumu o paradan hayir gelmiyor dost puahaBeyler gelemdi henüz![]()