- 38,347
- 37,205
- 113
Çekim gelemdi beyler henüz gelince ulaşırım işteyim lütfen kusura bakmayın arada bakaniliuorum
Valla bende rolde sana hiç güvenmiyorum zar atsan daha çok sansin olur gibi puahaBen hiçbirinize inanmıyorum malesef rol konusunda. Teşekkürler
Hiç biri her biri hepsi ılmuş wasilBen hiçbirinize inanmıyorum malesef rol konusunda. Teşekkürler
Biz makara döndürüyoruz burda fero alınma gücenme yok kaldı ki takip etmedim bi 2 kere won be yes be yazdım 😁Konu dağılmasın madem gelince iki kişiye atıp kalaniyla bir rol daha yapayim iki adım gonluniirilan dostlarimiz olmasın para gelir gider dostluklarıniz benim için değerli
Canımsın dostBiz makara döndürüyoruz burda fero alınma gücenme yok kaldı ki takip etmedim bi 2 kere won be yes be yazdım 😁
Ferhat abi mektup yazsan okumaya utanılır öyle saygı duyulacak adamsınKonu dağılmasın madem gelince iki kişiye atıp kalaniyla bir rol daha yapayim iki adım gonluniirilan dostlarimiz olmasın para gelir gider dostluklarıniz benim için değerli
La yok yapma kafana göre takıl ferom@JoeQuanqa konuda kaç kişi varsa liste al yaptığın listeye herkese 200 atana kadar role dewam edeceğim
Beni takip etmeyecekmisinLa yok yapma kafana göre takıl ferom
Fedo Bol şans bu seferde görmezsen mesajı lafı yiyecek benden@JoeQuanqa konuda kaç kişi varsa liste al yaptığın listeye herkese 200 atana kadar role dewam edeceğim
@keskin4455 dost dewsm ederdimde sartlari vilmiyorum çekimde sinir varsa koyardı diye durdum
[/QUOTE çekimde sinir yoktu dost
Sen benim hiç 2 kere aynı hatayı yaptımı gördünde öldün gündürBeni takip etmeyecekmisin
Düzgün yaptığın birşey göremedim ki hatanı göreyimSen benim hiç 2 kere aynı hatayı yaptımı gördünde öldün gündür
Elbet gelecekBeyler iptal edilmiş yenidne verdidm