- 38,603
- 37,494
- 113
İban atarlarsa bu iki arkadaşYok dewam edecek dost @Barrios ve @JayJayOkocha dewam edecek
Erhan açtı şimdi tamam kankaYok dewam edecek dost @Barrios ve @JayJayOkocha dewam edecek
Barios yatmışBeyler benim durumu biliyorsunuz sikintiliyim bu ara maddi olarak benim için büyü para bu nedenle rolü ben bitireyim @Barrios ve @JayJayOkocha arkadaşlara 250 er bakiye atayım onlarda kazanırsa başkasına derken
I ban verilir 🤣🤣İban atarlarsa bu iki arkadaş![]()
Attım fedomİban atarlarsa bu iki arkadaş![]()
Tebrikler dostSen onu bosverde öğren birşeyler rol nedir nasıl yapılır![]()
Herkes yatsın veya kazansın sonra vurucu başlasın dost 😂Aç bir roll gece erken daha hahahahahah
Erhana vermişsin gördüm şimdi oraya gidiyoruzHerkes yatsın veya kazansın sonra vurucu başlasın dost 😂
Bu forum uyumaz dostum gece yatmaz sabah kalkmaz forumu buHerkes yatsın veya kazansın sonra vurucu başlasın dost 😂
He ordayiZErhana vermişsin gördüm şimdi oraya gidiyoruz
Erhana vurucu attiErhana vermişsin gördüm şimdi oraya gidiyoruz
Hafta içi ortasıO değilde niye kadar kısır bülten sahiden hiç biyle görmemiştim illa maç bulunurdu oynanacak
Sattıkİban atarlarsa bu iki arkadaş![]()
P tesi böyle akşamları gece 2 de başlıyor birkaç basket maçıO değilde niye kadar kısır bülten sahiden hiç biyle görmemiştim illa maç bulunurdu oynanacak
Geldi dediğim maç keşke bassaymışsın fedom @BeşiktaşBen olsam Leones -real santander maçı var ilk yarı 1 gole alırdım 2.30 dan
Ama sen alma fedom : )))
Görmedim bu mesajı inan dalardim yoksaBen olsam Leones -real santander maçı var ilk yarı 1 gole alırdım 2.30 dan
Ama sen alma fedom : )))
Dalcanı bildiğim için sen alma fedom dedim görmedin biliyorum yoksa alırdınGörmedim bu mesajı inan dalardim yoksa![]()
Valla dün çok yorgundum uyumuşum dostum, yine de kesene bereket teşekkür ederim. Düşünmüş olman bile yeter benim içinYok dewam edecek dost @Barrios ve @JayJayOkocha dewam edecek